Systemutvecklare / .NET / C# till Knowit Uppsala

Systemutvecklare / .NET / C# till Knowit Uppsala

Är du systemutvecklare med erfarenhet av Microsoftmiljö? Har du dessutom goda kunskaper inom .NET och C#? Trivs du att arbeta på en arbetsplats där du erbjuds stora möjligheter att ta eget ansvar och utvecklas? På Knowit arbetar du tillsammans med ett kompentent team i en roll med stora möjligheter.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Knowit Uppsala AB.

Om företagetKnowit är ett av de ledande konsultbolagen med ca 2400 medarbetare. Bolaget erbjuder digitala lösningar inom design, kommunikation, managementkonsulting utifrån tre affärsområden: Experience, Insight och Solutions. Knowit arbetar mycket med sin företagskultur som präglas av delaktighet och samarbete, just för att skapa en stark lagkänsla. De vill att det ska finnas en bra balans i arbetet och de känner en stor tillit till sina medarbetare. Knowit etablerades 1990 och finns idag representerade på 14 orter i Sverige, på fem i Norge samt en vardera i Danmark, Finland, och Tyskland.

Knowit arbetar tillsammans med sina kunder med att bygga framtidens lösningar. De skapar ett hållbart och mänskligt samhälle genom digitalisering och innovation. Var med och ta del av deras tankar om hur de driver förändring och formar framtiden med den senaste tekniken. De söker nu dig som vill vara med och bygga framtiden med fokus på digitalisering.

ArbetsuppgifterI rollen som systemutvecklare arbetar du i ett team med moderna arbetssätt i scrum. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att arbeta projektbaserat med att digitalisera administrationsarbetsflöden genom att skapa och bygga system där informationen skickas över på ett användarvänligt sätt. De vanligaste projekten Knowit arbetar med är inom offentlig sektor, där du både kan sitta i ett internt och externt leveransteam.

Du arbetar i team från 2-8 personer där det ingår andra systemutvecklare och UX-utvecklare. Tillsammans bygger ni system från botten med Microsoft. Du använder webbsystem som bygger på JavaScript-ramverk, .Net och C#. Du arbetar fokuserat på både front- och backend vilket du känner dig trygg i.

Formella krav
  • Minst fyra års erfarenhet som systemutvecklare, gärna inom Microsoftmiljö
  • Goda kunskaper inom .NET och C#, JavaScript-ramverk
  • Flytande kunskaper i svenska samt goda kunskaper i engelska
Meriterande
* Avslutad eftergymnasial utbildning inom relevant område

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaperna. För att trivas som systemutvecklare hos Knowit tror vi att du motiveras av att arbeta med utveckling och vill fortsätta göra det tillsammans med drivna och tekniskt motiverade kollegor. Som person ser vi att du har lätt för att ta ansvar för ditt arbete och alltid strävar mot att leverera goda resultat mot kunden. Du är en noggrann kommunikatör och säkerställer så att ditt arbete blir korrekt utfört samt kan anpassa ditt arbete till din omgivning. Slutligen trivs du med att arbeta tillsammans med andra kollegor och brinner för problemlösning.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: systemutvecklare, systemutveckling, utveckling, developer, .NET, C#, heltid, konsult, Knowit, javascript, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!