Projektledare/ Produktutvecklare till Envirologic

Projektledare/ Produktutvecklare till Envirologic

Har du erfarenhet av projektledning av hårdvarunära projekt? Är du produktutvecklare med tekniskt intresse och vill arbeta med högteknologiska produkter? Hos Envirologic erbjuds du en bred roll med fokus på utveckling av högteknologiska robotar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Envirologic.

Om företagetEnvirologic AB är ett internationellt miljöteknikbolag som är världsledande inom automatiserade tvättsystem för lantbruket. Företagets patenterade tvättrobotar utvecklas och tillverkas i Uppsala och säljs genom dotterbolag och återförsäljare i hela världen. Vår specialistkompetens finns inom automatiserad högtryckstvättning, där tvättroboten EVO Cleaner är lösningen för att tvätta krävande och svåra utrymmen i hälsovådliga miljöer. Bolaget har hittills levererat fler än 800 robotar till kunder i Europa, Nordamerika, Australien och Asien. Bolaget är noterat på Spotlight Stock Market.

ArbetsuppgifterSom projektledare hos Envirologic arbetar du i ett team om tre personer. Huvudansvaret som projektledare är att leda arbetet med att vidareutveckla företagets tvättrobot och för en ett nytt användningsområde. Parallellt driver du även mindre utvecklingsprojekt internt. Huvudarbetsuppgifterna innebär ett ansvar för att planera, strukturera, prioritera och driva projekten framåt tillsammans med utvecklingsteamet, från start till mål. Därtill arbetar du även hands on med nyutveckling och förvaltning av företagets produkter. Arbetet innebär programmering, testning och provkörning av produkt både i egen testmiljö och hos kund.

Då arbetet är projektbaserat lägger vi stor vikt vid din tekniska förmåga och förståelse. Bolaget befinner sig i en expansiv fas och det finns stora möjligheter till personlig och professionell utveckling inom området.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom inbyggda system, mekatronik, elektronik, produktutveckling eller angränsande områden
  • Ett par år av relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, produktutveckling alternativt relevant ledarskapsroll
  • Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från mindre bolag där det förekommit tätt samarbete mellan utveckling och produktion
  • Gärna kunskaper inom Python och C
  • B-körkort
  • Social och kommunikativ med goda kunskaper i svenska och engelska
  • Högt driv och en pragmatisk och lösningsorienterad inställning till uppgiften
För att trivas i rollen ser vi att du tar ett ägandeskap för ditt arbete och visar på en helhetssyn. Du har en förståelse för hur man driver ett utvecklingsprojekt framåt och kan på egen hand sätta riktningen för de projekt du leder. Du är prestigelös som person, har god problemlösningsförmåga och en pragmatisk inställning. Vi ser även att du är social och kommunikativ och trivs med att vara delaktig och tar för dig i både affärsmässiga och sociala sammanhang. Som projektledare ser vi att du har förmågan att driva och utveckla ditt team och att du strukturerad och har god planeringsförmåga.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: envirologic, utveckling, programmering, elektronik, mekatronik, python, C, Uppsala, robot, ingenjör, civilingenjör, elktroingenjör, projektledare, produktutveckling, ledarskap, projektingenjör, utvecklingsingenjör
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!