Processoperatör / tekniker till Fresenius Kabi

Processoperatör / tekniker till Fresenius Kabi

Vill du arbeta med produkter som räddar liv? Vi söker dig som är tekniskt lagd, har erfarenhet av att arbeta inom lager, process- eller tillverkningsindustri och kan börja omgående!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Fresenius Kabi har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Fresenius Kabi en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetFresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1000 medarbetare i Sverige. De flesta medarbetare arbetar inom Global Operations Parenteral Nutrition & Generic Drugs. I Uppsala har de en modern produktionsanläggning för intravenösa näringslösningar dit de nu söker processoperatörer.

ArbetsuppgifterI rollen som operatör blir du en del av en funktion bestående av över 70 medarbetare. Medarbetarna är uppdelade i olika skiftlag som går omlott för att säkerställa att produktionen hålls igång.

Du arbetar med tillverkningen av droppåsar. Exempel på arbetsuppgifter kan vara felsökning, kvalitetssäkring och att avhjälpa eventuella tekniska problem för den maskin som sköter tillverkningen. Det är mycket viktigt att allt kopplat till produktionen håller en ytterst hög kvalitet sett till att produkterna används för att rädda liv.

I den här tjänsten arbetar du 5-skift enligt rullande schema. Passen är även förlagda helgtid där du arbetar uppskattningsvis två helger per månad.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom teknik / el / fordon
  • Tidigare erfarenhet av inom lager, produktion, tillverkning eller annan form av tekniskt arbete exempelvis bilmekaniker eller liknande
För den här tjänsten söker vi dig som vill arbeta i en operativ roll. För att trivas i den här rollen tror vi att du söker är framåt och tar ditt arbete på stort allvar. Du blir en del av ett innovativt företag med en produktion som är modern av sitt slag. Du ser detta som en spännande möjlighet att få vara med och driva det arbetet framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: processoperatör, produktion, Life Science, produktionsoperatör, tekniker, fabrik, GMP, LEAN
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!