Montör / Deltid

Montör / Deltid

Är du student och vill ha ett roligt och rörligt jobb vid sidan av studierna men kan jobba mer under vår och sommar? Har du dessutom ett intresse för maskiner och fordon? SÅMA söker just nu en montör på deltid för en rolig allt-i-allo- roll!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på delltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos SÅMA. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetSÅMA är ett ungt företag och Uppsalas enda återförsäljare utav ATV och SSV - fyrhjulingar från Can-Am samt vattenskoter från Sea-Doo. SÅMA säljer och utför service och reparationer på olika typer av fordon och maskiner såsom personbilar och scootrar.

I administrationen, butiken och verkstaden arbetar totalt ca 14 personer och de söker nu tillskott i sitt gäng på deltid.

ArbetsuppgifterSom montör är din huvudsakliga uppgift att vara behjälplig i verkstaden och stötta upp med olika servicearbeten. Du arbetar med att utföra enklare montage och reparationer av maskiner, plocka av emballage och göra maskinerna färdiga för leverans. Dessa kan vara till exempel, scootrar, fyrhjulingar och motorsågar. Tillsammans med kunniga verkstadsmedarbetare servar maskiner som kommer in för reparation samt ser till att de är leveransklara vid nyköp. I rollen förekommer tunga lyft och är ett fysiskt och fartfyllt arbete.

Denna tjänst är på deltid men kommer under perioder att innebära heltidsarbete. Denna roll är för dig som har en flexibel sysselsättning såsom studier eller annat jobb och har möjlighet att hoppa in vid högsäsong vilket är april - midsommar.

Formella krav
  • Du har ett stort intresse av teknik och fordon
  • Du talar svenska flytande i tal och skift
  • Meriterande om du studerat fordon eller liknande på gymnasial nivå
  • Meriterande om du har travers, truck och/eller B-körkort.
Vi ser att du för denna roll är flexibel och redo att anpassa dig efter nya situationer. Du gillar när det händer saker och är redo att prioritera och prioritera om. Du är ansvarstagande och har inget emot att arbeta självständigt och att driva ditt egna arbete framåt. Du är prestigelös och tar gärna del av nya uppgifter. Du ser dig i tillägg som en socialt säker och positiv person som gillar att samarbeta med andra!

Övrig information
Start: Mars
Plats: Uppsala
Lön: GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:montör, uppsala, fordonsmontör
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (57 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!