Miljöingenjör / Miljövetare till Sh bygg, sten och anläggning AB

Miljöingenjör / Miljövetare till Sh bygg, sten och anläggning AB

Brinner du för miljöfrågor och miljökontroll? Har du dessutom erfarenhet från en tidigare roll som miljöingenjör och är van att arbeta brett? Vill du vara med och bygga upp Sh byggs interna miljöavdelning för hantering av föroreningar? Sh bygg söker nu en miljöingenjör som vill vara med på deras utvecklingsresa.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Sh bygg.

Om företagetSh bygg är ett av Sveriges absolut äldsta familjeägda entreprenadföretag. De arbetar med små som stora projekt - allt från kontorsanpassningar och servicejobb till anläggning av kajer, renovering av K-märkta byggnader och större nybyggnadsprojekt. Sh ser sig som en familj och hjälps åt, tar ansvar för det dem gör och orkar ta tag även i det som kan kännas jobbigt. Sh Bygg ser till att inkludera alla och har kul tillsammans för det ger bättre kvalitet och sammanhållning samt en friskare vardag. Deras mål är att bygga upp en avdelning för miljöhantering, där de tillsammans kan genomföra hantering av förorenad jord, med egen miljökontroll. Sh bygg har kontor i Uppsala, Stockholm och Östhammar.

Arbetsområdet är i huvudsak Mälardalen, med bas i Upplands Väsby eller Uppsala

ArbetsuppgifterI rollen som miljöingenjör hos Sh bygg är du med och bygger upp en ny avdelning som möjliggör hantering av miljöfrågor i verksamheten. Ditt huvudansvarsområde är att självständigt lägga upp rutiner och med hjälp av medarbetare genomför du nödvändig miljökontroll i projekten. Du tolkar miljötekniska markundersökningar i förfrågningsunderlag och upprättar åtgärdsplaner och anmälningar till miljömyndigheter utifrån den. Du planerar och utför egna miljötekniska marknadsundersökningar och riskbedömningar. Därtill planerar du och genomför fältarbeten och provtagningar på mark, vatten och luft. Du deltar i bygg- och projektmöten, både internt och externt och har därmed en löpande och tät kontakt med kunder, tillsynsmyndighet och avfallsanläggningar. Vidare ansvarar du för ekonomin i dina projekt.

Formella krav
  • Universitets- eller högskoleutbildning som ingenjör, miljövetare, geovetare eller motsvarande
  • Flera års erfarenhet av att arbeta i projekt inom förorenade områden, till exempel med utredningar och undersökningar, riskbedömningar och/eller åtgärder
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort är ett krav
  • Praktisk kännedom om schakt och markarbeten är meriterande
För att trivas i rollen ser vi att du kan jobba självständigt men även i samarbete med andra då du ingår i projekt som involverar både personer från din egen avdelning och personer runt om i organisationen. Vidare är du strukturerad, tar dig an arbetsuppgifter från start till mål och drivs av att skapa nytta för kunden. Du ser möjligheter och vill tillsammans med företaget vidareutveckla verksamheten. Du har lätt för att kommunicera och är mån om relationer samt drivs av att hitta nya affärsmöjligheter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Upplands Väsby / Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Miljöingengör, geovetare, ingenjör, miljö, miljöfrågor, miljövetare, bygg, miljökontroll, Sh bygg, sanering, förorening, heltid, Uppsala, Upplands Väsby,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!