Leveranskoordinator / kundsupport / koordinator för omgående start

Leveranskoordinator / kundsupport / koordinator för omgående start

Är du en person som trivs med att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor? Vi söker dig som är tillgänglig för omgående start och som trivs i en ansvarstagande roll där du får driva ditt arbete självständigt

Om företagetIP-Only är ett snabbväxande telekombolag som på några få år har vuxit från 65 anställda till att idag vara ca 800 totalt i koncernen. De växer både organiskt och genom uppköp av andra företag. De bygger ett eget och öppet fibernät över hela Sverige och levererar allt från fiberanslutning till privatpersoner till stora driftlösningar för företag med stora kapacitets- och säkerhetskrav.

Uppdraget är initialt på 6 månader med start omgående och med goda chanser till förlängning.

ArbetsuppgifterI rollen som leveranskoordinator har du hand om flertalet administrativa uppgifter och ingår i ett team om fem andra leveranskoordinatorer. Tillsammans ansvarar ni för att kunderna ska få snabb och precis leverans av olika produkter inom IP-Onlys utbud. Du har en varierad roll och följer hela flödet från dess att säljaren har tecknat och registrerat en kundorder tills dessa att den blir en driftsatt lösning. Konkreta arbetsuppgifter är att planera och koordinera implementationerna samt ha kontinuerlig kontakt med kunder, leverantörer såväl som interna medarbetare. Teamet strävar och arbetar ständigt för att leveransen sker på rätt tid till rätt kostnad för att skapa nöjda kunder och goda förutsättningar för ett framgångsrikt samarbete.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Telefonvana, meriterande med god system- och datorvana
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift, både på svenska och engelska
  • Meriterande är erfarenhet av arbete i teknisk kundtjänst/support, tekniskt säljstöd, inköp eller logistik.
För att trivas i rollen är du en självgående person som tar stort ansvar för ditt arbete. Du ser vad som behöver göras och vågar ta egna initiativ. I och med att du i rollen har flera olika kontaktytor är du kommunikativ och har enkelt för att samarbeta med andra.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att IP-Only har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och IP-Only en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Leveransplanering, koordinering, planering, administration, kundkontakt, kundsupport, kundservice, servicedesk, order
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Koordinator, Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.