Lagerarbetare / logistikmedarbetare / truckförare till Fresenius Kabi

Lagerarbetare / logistikmedarbetare / truckförare till Fresenius Kabi

Har du truckkort och är tillgänglig omgående? Fresenius Kabi söker en samarbetsvillig lagerarbetare med vana av truckkörning för ett uppdrag på 6 veckor.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 veckor. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Fresenius Kabi.

Om företagetFresenius Kabi är ett globalt, marknadsledande och växande företag specialiserat på klinisk nutrition, infusionsterapi och medicinsk teknik. Deras produkter och tjänster räddar och skyddar liv samt bidrar till att förbättra människors livskvalitet. Fresenius Kabi har cirka 1100 medarbetare i Sverige, och över 37 000 anställda världen över. De flesta medarbetare arbetar inom Global Operations Parenteral Nutrition & Generic Drugs.

ArbetsuppgifterI rollen som lagermedarbetare / truckförare arbetar du med framför allt med truckkörning och med att plocka och packa varor. Vidare arbetar du med andra förekommande arbetsuppgifter på lagret, så som buntpackning. På lagret arbetar du i ett sammansvetsat team och stöttas av både kollegor och arbetsledare.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Du har truckkort
  • Goda kunskaper i svenska och engelska
Vi söker dig som är driven och kan visa på ett stort ansvarstagande för dina arbetsuppgifter. Du har sinne för ordning, är engagerad och värdesätter att arbeta utefter de regler och rutiner som finns på lagret. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor samtidigt som du är självgående i dina rutiner. Utöver ovan nämnda krav är det absolut viktigaste att du har vana av truckkörning och är tillgänglig omgående.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: lager, lagermedarbetare, lagerarbetare, läkemedel, planering, trafik, logistik, lager, trafikplanerare, truck, motviktstruck, koordinator, heltid, skjutstativtruck, B-truckkort, uppdrag, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!