Key Account Manager / Senior Mediarådgivare till NTM Media

Key Account Manager / Senior Mediarådgivare till NTM Media

Har du god erfarenhet av försäljning och kunskaper inom marknadsföring/media? Vi söker en Key Account Manager till NTM media som ansvarar för förädlingen av större kundsamarbeten. Hos NTM media får du en stor möjlighet att påverka din egen karriärutveckling samt en bred inblick i mediabranschen där du ständigt möter nya människor och bygger relationer.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NTM Media.

Om företagetNTM Media är en arbetsplats som satsar långsiktigt på deras personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. NTM eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Företaget samlas under en gemensam värdegrund: De är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. De har en positiv anda och de är förlåtande, toleranta och inkluderande.

NTM Media är ett gemensamt säljbolag för mediehusen i NTM-koncernen med medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. NTM hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med deras egen Content Studio, reklambyrå Fluid, tryckeri, distribution och e-handel är NTM en helhetspartner med oändliga möjligheter. Kärnan i dess verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. De vill ge läsaren de bästa förutsättningarna att göra medvetna val och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt. NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Det är med stolthet de erbjuder deras kunder nyhetsmedia som en trovärdig kanal och viktig del i en komplett mediemix.

ArbetsuppgifterI rollen som Key Account Manager ansvarar du för att utveckla befintliga samarbeten med NTM Medias större kunder. Du utövar proaktiv försäljning med fokus på effektoptimering genom hela NTM Medias produktportfölj, erbjuder faktabaserade lösningar som svarar mot kundens uppsatta KPI: er och utför kontinuerligt konsultativ uppföljning av kampanjeffekter. Du har en bred digital kompetens i grunden och är van att leda projekt och driva parallella processer.
Du uppskattar att få möta kunden på plats och skapa långsiktiga samarbeten där du hjälper dina kunder att hitta innovativa lösningar. Säljcyklarna är av varierande karaktär där du har möjlighet att arbeta med kampanjen under en längre period. Som senior medierådgivare samarbetar du internt med ett flertal funktioner inom företaget samt med NTM Medias övriga säljteam för att skapa bästa möjliga innehåll, strukturer och processer.
Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Försäljning av NTM Medias produktportfölj
  • Planering av marknadsstrategier
  • Administrera mediekampanjer
  • Uppföljning av kampanjeffekter
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • God erfarenhet av försäljning
  • Goda kunskaper inom digital marknadsföring och bred mediakunskap
  • B-körkort
  • Obehindrad svenska i såväl tal som skrift
  • Erfarenhet av projektledning är meriterande
Som mediarådgivare arbetar du tätt med ditt team för att tillsammans tillgodose kundernas behov, det är viktigt att du är en lagspelare som vill utvecklas tillsammans med ditt team. Du är van att arbeta mot uppsatta mål och drivs av att ständigt utvecklas och nå nya resultat. Vidare arbetar du med komplex försäljning och har förmågan att hitta innovativa lösningar genom att arbeta rådgivande i kontakten med kunderna.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Fast + rörlig del

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Key Account Manager, säljansvarig, säljare, försäljning, marknadsföring, rådgivare, medierådgivare, sälj, NTM, rekrytering, heltid, Linköping, Stockholm
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!