Kabeltekniker till Eltel i Uppsala

Kabeltekniker till Eltel i Uppsala

Är du en tekniskt lagd person som tycker om att arbeta praktiskt? Har du erfarenhet av att arbeta som kabeltekniker? Vi söker dig som vill arbeta i en varierande roll hos framgångsrika Eltel.

Om företagetEltel Networks är Europas ledande infranetföretag och de är specialiserade på att planera, bygga och underhålla samhällets el- och telenät. De befinner sig i en expansiv fas och söker nya medarbetare som vill vara med på deras spännande resa. Totalt har de cirka 9 500 anställda.

Eltel i Uppsala söker nu en tekniker till deras affärsområde Communication Service Assurance som erbjuder anslutningstjänster, dygnet-runt-service samt övervakning av befintliga fasta och mobila tele- och datanät.

ArbetsuppgifterI rollen som kabeltekniker är din huvudsakliga arbetsuppgift att upprätthålla kritisk infrastruktur. Detta kommer du göra genom att felsöka, skarva och terminera kopparkabel i Eltels kunders nät. Du kommer att tillhöra ett team på ca 25 personer med stor teknisk bredd och kompetens. Arbetet sker i en varierad miljö, både inomhus och utomhus hos företag såväl som hos privatpersoner. Du arbetar i Upplandstrakten, men resor till andra områden kan förekomma. Du kommer att få arbeta inom olika teknikområden och vara del av ett lösningsorienterat team med spännande och utmanande arbetsuppgifter.

Beredskapstjänstgöring ingår i tjänsten.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning, gärna en praktisk utbildning inom el/tele området
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av arbete med kabelfel
  • Goda svenskakunskaper i tal och skrift
  • B-körkort för manuell bil
  • Meriterande med erfarenhet från något av följande områden: o Framtagning av skarvschematik
  • Arbete i trafikerade nät
  • Kundinstallationer/montering/service
  • Dokumentation, läsning och tolkning av nätschema o Arbete med utrustning/instrument och stödsystem o Arbete med grävmaskiner
  • Om du är fibercertifierad
  • Erfarenhet av anläggnings-/entreprenadverksamhet o Innehar behörigheter inom el
För att trivas och lyckas i rollen har du ett gediget teknikintresse. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att vara en del av ett team där ni samarbetar för att leverera lösningar. Du är inte rädd för att prova på nya uppgifter och motiveras av att göra ett bra arbete. Jobbet kan ibland vara fysiskt utmanande så det är viktigt att ha god fysik.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: teknik, installation, fiber, fibernät, installationselektriker, svets, elektriker, tekniker, heltid, transmission, el, service, underhåll, koppar, eltel, uppsala, knivsta, gävle, kabel
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.