Junior tekniker / Nätverkstekniker till IP-Only

Junior tekniker / Nätverkstekniker till IP-Only

Är du utbildad inom nätverk eller har erfarenhet av att arbeta inom området och vill bli en del av ett snabbväxande företag? Hos IP-Only erbjuds du en roll där du får ta stort ansvar på ett företag där det råder goda utvecklingsmöjligheter

Om företagetIP-Only är ett snabbväxande telekombolag som på några få år har vuxit från 65 anställda till att idag vara cirka 800 totalt i koncernen. De växer både organiskt och genom uppköp av andra företag. De bygger ett eget och öppet fibernät över hela Sverige och levererar allt från fiberanslutning till privatpersoner till stora kommunikationslösningar för företag med stora kapacitets- och säkerhetskrav. Det som gör IP-Only unikt är kombinationen av kraften hos ett väl utbyggt eget fibernät med effektiviteten från en renodlad modern teknik och den personliga servicen hos en mindre organisation.

ArbetsuppgifterI rollen som nätverkstekniker ingår du i IP-Onlys Service Activation-avdelning där i ett team om 16 personer. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att samarbeta tätt med kund, fälttekniker och leveransledning för att säkerställa att beställda tjänster blir rätt konfigurerade. Oftast består ärendena av att konfigurera anslutningar, portar, routing och VLAN. Du blir tilldelad ärenden och det är ditt ansvar att planera och genomföra dessa inom den tidsram som är bestämd. Du sköter all kundkontakt och samarbetar med stora så väl som små företag. De ärendena som du mottar är av varierande komplexitet där de kan ta allt ifrån några minuter att slutföra till en hel arbetsdag.

Formella krav
  • Eftergymnasial utbildning inom nätverk eller motsvarande arbetslivserfarenhet
  • Uttrycker dig obehindrat i tal och skrift både på svenska och engelska
För att trivas i rollen som nätverkstekniker hos IP-Only är du självgående och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. I rollen ansvarar du själv för att planera din arbetsdag och det är således viktigt att du har god prioriteringsförmåga och är strukturerad. Då du i rollen har kontakt med kunder ser vi att du är serviceinriktad och kommunikativ. I och med att du samarbetar tätt med både kollegor i ditt team och andra avdelningar har du god samarbetsförmåga och trivs med att arbeta med andra.

Övrig information
* Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att IP-Only har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och IP-only en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Start: Omgående men hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Nätverkstekniker, IT, nätverk, telekom, tekniker, konfigurering, konfigureringar, heltid, IP-Only, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT, Nätverkstekniker
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.