Junior IT-support/onsite-tekniker till IT-bolag i Uppsala

Junior IT-support/onsite-tekniker till IT-bolag i Uppsala

Har du en fallenhet för IT och vill arbeta som onsite-tekniker? Drivs du av att arbeta med varierande arbetsuppgifter och få stort eget ansvar? Då är denna roll något för dig!

Om företagetBravura söker en IT-tekniker till vår kund. Företaget är ett en del av en större koncern som är marknadsledande i Norden och Baltikum inom IT-infrastruktur. Kulturen präglas av företagets värderingar. Kamratskap, professionalism och ett brinnande intresse för IT värderas högt.

Uppdraget är på 3 månader initialt och erbjuder dig en möjlighet att utvecklas i en varierande roll.

ArbetsuppgifterI rollen som onsite-tekniker kommer du att arbeta direkt med slutanvändarna i en utrullning av Windows 10, med enklare IT-relaterade problem. Arbetet innebär bland annat installation och ominstallation av datorer, support av applikationer så som Office 365 samt installation av skrivare. Vidare kommer du även att arbeta med att se över nätverksenheter och att dessa lagts upp korrekt. Därtill kommer du även se över och verifiera att applikationer fungerar på rätt sätt.

Du kommer att arbeta tillsammans med ett team av 5 personer och få en halv dags introduktion för rollen.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom IT/teknik
  • Stort intresse för IT
  • Svenska och engelska, i såväl tal som skrift
Meriterande för rollen är:
  • 1 års arbetslivserfarenhet från liknande roll
  • Erfarenhet av att supportera i Windows 10, Office 365 och Active Directory
Vi tror att du som söker denna tjänst trivs i en roll där du får ta ansvar för din egen utveckling och driver ditt arbete framåt. Med en positiv attityd antar du- och löser de problem samt utmaningar du stöter på i rollen. Vidare är du mån om att ge förstklassig service och att alltid sätta användaren i fokus. Vi ser även att du samarbetar väl och strävar efter att finnas till hands för kollegor såväl som för kunder. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet för rollen.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Det här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 2 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos kundföretaget.

Start: November
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, IT-support, onsitetekniker, onsite-tekniker, onsite, Office365, Windows10, utrullning, IT-supporttekniker, junior IT-support
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.