Innesäljare till NTM Media

Innesäljare till NTM Media

Är du en nyfiken person med erfarenhet av försäljning? Har du ett intresse för relationsskapande försäljning? Vill du arbeta för en av Sveriges största mediekoncerner? Hos NTM får du chansen att utvecklas som säljare och få en inblick i mediebranschen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NMT Media.

Om företagetNTM Media är gemensamt säljbolag för mediehusen i NTM-koncernen med medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. Vi hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med vår egen Content Studio, reklambyrå Fluid, tryckeri, distribution och e-handel är vi en helhetspartner med oändliga möjligheter.
Mediehuset UNT verkar för det välmående lokala samhället. Kärnan i vår verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. Vi vill ge våra läsare de bästa förutsättningarna att göra medvetna val i sina liv och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt.

NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Det är med stolthet vi erbjuder våra kunder nyhetsmedia som en trovärdig kanal och viktig del i en komplett mediemix.
Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.
Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.

ArbetsuppgifterI rollen som innesäljare ansvarar du för att kontakta befintliga och potentiella kunder till UNT. 90 procent av kunderna är befintliga vilket innebär att du får möjlighet att lära känna dina kunder. Du ansvarar även för att bygga upp kundbeståndet genom prospektering av nya kunder. Dina främsta arbetsverktyg är telefon och mail. Samtalen är mycket omväxlande då du pratar med kunder från olika branscher.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är
  • Förvaltning av befintliga kundrelationer
  • Prospektering av nya kunder
  • Förlängning och förnyande av avtal
Du erbjuds en gedigen introduktion för att förstå och trivas i din nya roll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Tidigare erfarenhet av försäljning med telefon som främsta arbetsverktyg
  • Du kommunicerar obehindrat på svenska, både i skrift och tal
  • Meriterande med erfarenhet av ett servicerelaterat yrke
Vi söker dig som har en förmåga att arbeta organiserat och strukturerat. Du tar alltid stort ansvar för dina arbetsuppgifter och missar sällan detaljer eftersom du planerar ditt arbete på ett strukturerat sätt och jobbar metodiskt. Du är en målmedveten person och gillar att se tydliga resultat av ditt arbete. Därför sätter du ständigt upp nya mål och arbetar på ett genomtänkt sätt för att uppnå dem. För att lyckas i rollen är du en nyfiken person som är trygg i din kommunikation med kunder. Stor vikt kommer att läggas på personliga egenskaper i den här rekryteringsprocessen.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Fast + rörlig del

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:innesäljare, säljare, NTM, NTM Media, UNT, kundservice, mediabranschen, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!