Gruppchef Backoffice till Aimo Park

Gruppchef Backoffice till Aimo Park

Har du en bakgrund som chef och drivs av att arbeta självgående och motivera medarbetare? Längtar du efter ny utmaning och utveckling efter semestern? Aimo Park söker dig som vill arbeta med en medelstor personalgrupp och bidra till den fortsatta framgångsresan för Aimo Park!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering, där Bravura sköter rekryteringsprocessen men du blir anställd av Aimo Park.

Om företagetAimo Park är ett parkeringsbolag. Det har vi alltid varit och det kommer vi alltid att vara. Men det är upp till oss att bestämma vad det innebär. Genom att tänka nytt kring hur parkering kan påverka människors mobilitet och hur det kan förenkla deras vardag ger vi oss ut på en spännande resa. Vi vill spela en viktig roll i övergången till smartare städer och mer miljövänliga transporter, där parkeringen inte längre är en slutdestination utan en del av resan. Är du redo att följa med oss?

ArbetsuppgifterI rollen som gruppchef hos Aimo Park har du det yttersta ansvaret för en grupp inom funktionen Backoffice som består av totalt 11 personer. Funktionen är indelad i tre områden; kundservice med tekniskt fokus, produktledning samt masterdata.

Ditt primära ansvar är att leda och stötta hela funktionen. Du utgår från tydligt satta mål och förväntningar. Du ansvarar för arbetsmiljön samt implementation av nya arbetsuppgifter till avdelningen. Du säkerställer driften genom att leda och fördela arbetet, följa upp och stötta i olika frågeställningar. I rollen ingår att sätta upp mätetal och på sikt mäta, utveckla och effektivisera avdelningarnas system och processer.

Du hanterar dagligen sedvanliga personalrelaterade frågor, säkerställer bemanning, och kompetensen inom gruppen.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Några års erfarenhet i liknande befattning som gruppchef, med fördel för en medelstor grupp
  • Goda kunskaper och erfarenhet av att arbeta i olika system
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
För rollen som gruppchef hos oss på Aimo Park är du en person som har en god planering, proaktivt arbetssätt och en god vana av att arbeta med en medelstor personalgrupp. Du är dessutom skicklig på att sätta motiverande mätetal och följa upp dessa på ett proaktivt sätt. Vidare har du förmågan att stötta dina medarbetare och ser optimistiskt på problem som dyker upp. Slutligen är du en person som är van vid att ta stort ansvar och driver på processer självständigt.

Övrig information
Start: September alternativt med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: gruppchef, chef, kundservicechef, backoffice chef, gruppchef, aimo park, kundservice, kundtjänst, backoffice, uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!