First line support inom nätverk / teknisk support / helpdesk

First line support inom nätverk / teknisk support / helpdesk

Har du erfarenhet av teknisk felsökning/support och vill jobba på ett företag med teknik i framkant? Här får du jobba med företagskunder med stora tekniska kapacitetskrav och driva dina felsökningsprocesser med mycket eget ansvar.

Om företagetIP-Only är ett snabbväxande telekombolag som på några få år har vuxit från 65 anställda till att idag vara ca 800 totalt i koncernen. De växer både organiskt och genom uppköp av andra företag.
De bygger ett eget och öppet fibernät över hela sverige och levererar allt från fiberanslutning till privatpersoner till stora driftlösningar för företag med stora kapacitets- och säkerhetskrav.
Som first line support sitter du på företagets kontor i Uppsala intill stationen.

ArbetsuppgifterSom helpdesktekniker jobbar du med tekniska ärenden från både privatkunder och mer kapacitetskrävande företagskunder. Samtalen kan gälla bland annat hostingfrågor, felsökning av nät, konfigureringar eller olika komplexa nätverksfrågor. Vissa ärenden löser du på egen hand snabbt och vissa ärenden är mer omfattande och kräver mer djupgående felsökningsarbete. Du ingår i ett team av erfarna tekniker som alla hjälps åt för att lösa varje ärende. Du tar även emot ärenden från kundtjänsten som eskalerar större tekniska frågor till denna helpdesk, och du kan i vissa ärenden eskalera frågor till NOC.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning, gärna inom teknik
  • Erfarenhet av teknisk support / first line
  • Goda kunskaper om nätverk
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska
För att lyckas i denna roll tror vi att du är positiv, samarbetsvillig och nyfiken att lära dig mer om teknik/nätverk. Du är bra på att uttrycka dig i såväl tal som skrift och har lätt för att kommunicera med olika sorters människor. Du tar tag i det arbete som måste utföras och gör det med en positiv attityd.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Helpdesk, 1st line, 2nd line, Uppsala, omgående, teknik, kundtjänst, felsökning, hosting, IT, nätverk, telekom, tekniker, konfigurering, konfigureringar
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.