Affärsutvecklare / Business Developer till Green Innovation Park

Affärsutvecklare / Business Developer till Green Innovation Park

Föreställ dig en tjänst där du får göra skillnad, skillnad på riktigt. Där du får arbeta med innovation, hållbarhetsfrågor och bidra till en bättre morgondag. Med engagerade och nyfikna medarbetare erbjuder Green Innovation Park en tjänst där du får vara med och bygga upp något från grunden samt hjälpa företag att samverka och skapa hållbara innovationer för en bättre värld!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SLU Holding AB.

Om företagetVärlden står inför stora utmaningar vad gäller hållbarhet och miljöfrågor. Nyckeln till att framgångsrikt möta dessa utmaningar ligger i att samarbeta både branschöverskridande och över kunskapsgränser.

På Sveriges lantbruksuniversitet (SLU) bedrivs forskning och utbildning med fokus på att skapa en hållbar samhällsutveckling och goda livsvillkor på vår planet. För att bidra till att forskning och kunskap från SLU ska komma samhället till nytta invigdes innovationshubben Green Innovation Park 2016.

Green Innovation Park finns idag på SLU:s campusområden i Uppsala och Alnarp och här samlas akademi, näringsliv, start-ups, investerare, studenter och många fler för att dela kunskaper, utveckla varandras idéer och tillsammans arbeta mot en hållbar framtid. Parken drivs av SLU Holding som även ansvarar för innovationssupport och tidiga investeringar från forskare och studenter vid SLU.

ArbetsuppgifterSom affärsutvecklare hos Green Innovation Park förväntas du bidra till den fortsatta utvecklingen av parkens medlemserbjudande och tillväxt. Du ansvarar för att driva parkens samverkansaktiviteter, events och konceptutveckling framåt. Som affärsutvecklare initierar du och leder samverkansprojekt mellan företag, forskare, studenter och offentliga aktörer runt om i landet. Du kommer därmed ha nära kontakt med forskare och studenter vid SLU och förväntas skapa ett stort nätverk inom både akademin och näringslivet, där ni arbetar tillsammans för att skapa en innovationskultur som attraherar nyfikna och kreativa människor. Genom ditt nätverk hittar du vägar framåt och ser möjligheter till förändring och förbättring.

I rollen ingår du i SLU Holdings team där ni tillsammans arbetar för att skapa innovation, kreativitet och skillnad. Du ingår i teamet i Uppsala med nära kontakt och arbete med övriga medarbetare i Alnarp, Skara och Umeå.

Formella krav
  • Högskoleutbildning inom relevant område, exempelvis life science, ekonomi och marknadsföring eller digitalisering
  • Minst 5 års erfarenhet av affärsutveckling, företagsutveckling eller företagande som syftat till utveckling och innovation
  • Erfarenhet av att leda samverkansprojekt mellan olika aktörer i samhället
  • Stort och gediget intresse för hållbarhet och innovation
  • Flytande i svenska och engelska, tal och skrift
För att lyckas i rollen som affärsutvecklare ser vi att du är en energisk och relationsskapande person med god sociala förmåga. Du är duktig på att bygga långa och genomtänka relationer och har en positiv inställning till många kontaktytor. Du är nyfiken och intresserad samt drivs av innovation, nytänkande och utveckling. Du delar gärna med dig av dina egna kunskaper för att skapa optimala förutsättningar för innovation och hållbar utveckling. Vidare har du ett stort intresse för verksamheten i sin helhet, ett intresse och förmåga att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt. Slutligen tror vi att du uppskattar att samarbete med andra och ser vikten av ett välfungerat team, detta då du i rollen arbetar tätt tillsammans med dina kollegor runt om i Sverige.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Uppsala
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Affärsutvecklare, Business Developer, utveckling, affärsstrateg, strategi, utveckling, innovation, hållbarhet, hållbarhetsfrågor, innovationssupport, affärer, business, utvecklingsarbete, hållbarhetsarbete, innovationsarbete, forskning, forskare, studenter, affärschef, affärsägare, Uppsala, Green Innovation Park, SLU, Sveriges Lantbruksuniversitet, heltid
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!