Account Manager till NTM Media

Account Manager till NTM Media

Är du en nyfiken person med erfarenhet av försäljning? Har du därintill ett intresse för marknadsföring samt att bygga långsiktiga kundrelationer? Hos NTM får du en stor möjlighet att påverka din egen karriärutveckling samt en bred inblick i mediebranschen där du ständigt möter nya människor och bygger relationer.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos NTM Media.

Om företagetNTM Media är en arbetsplats som satsar långsiktigt på deras personal och erbjuder möjlighet till fortsatt karriärutveckling. NTM eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med skilda bakgrunder och erfarenheter. Företaget samlas under en gemensam värdegrund: De är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. De har en positiv anda och de är förlåtande, toleranta och inkluderande.

NTM Media är ett gemensamt säljbolag för mediehusen i NTM-koncernen med medarbetare på lokal marknad, från Småland till Norrbotten. NTM hjälper företag med medierådgivning, innehåll och strategi. Tillsammans med deras egen Content Studio, reklambyrå Fluid, tryckeri, distribution och e-handel är NTM en helhetspartner med oändliga möjligheter. Kärnan i dess verksamhet är en fri och oberoende journalistik som skapar lokal samhällsnytta och värnar demokrati. De vill ge läsaren de bästa förutsättningarna att göra medvetna val och vidga sina vyer. Lokala nyheter varje dag, året runt. NTM är en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken. Det är med stolthet de erbjuder deras kunder nyhetsmedia som en trovärdig kanal och viktig del i en komplett mediemix.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ingår du i ett team på 14 personer där ambitionen är att utöka med fler säljare framåt. I rollen har du ett helhetsansvar för dina kunder och ansvarar för försäljningscykeln från start till slut. Du planerar, ger förslag och bokar in olika kampanjer. Därintill arbetar du kontinuerligt med att utveckla kundrelationer. Du älskar att möta människor och finner det givande att skapa goda kundrelationer. Du uppskattar att få möta kunden på plats, skapa samarbeten och hjälpa kunden att identifiera sina behov där du föreslår innovativa lösningar. Möten med kunden är mycket omväxlande då du pratar med kunder från flera olika branscher. I rollen är ditt främsta fokus nykundsbearbetning, vilket du lägger stor del av din tid på. Därtill finns det möjlighet att även arbeta med att utveckla befintliga kundrelationer. Säljcyklarna är av varierande karaktär där du har möjlighet att arbeta med kampanjen under en längre period. Du äger alltid dina egna affärer och ansvarar för att administrera dessa.

Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
  • Prospektering av nya kunder
  • Uppföljning med kunden
  • Administrera mediekampanjer
  • Förvaltning av befintliga kundrelationer
Du erbjuds en gedigen introduktion i dels försäljning och dels NMTs produkter för att du ska trivas i din nya roll.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Obehindrad svenska i såväl tal som skrift
  • B-körkort är ett krav
  • Intresse för mediebranschen är meriterande
  • Erfarenhet av försäljning är meriterande, med fördel av något längre säljcyklar
  • Eftergymnasialutbildning är meriterande
Som person är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än hinder. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med utmaningar. Vidare är du flexibel vilket innebär att du kan anpassa ditt arbete och beteende efter olika personer och förutsättningar. Du får energi av att umgås med nya människor, trivs och är avslappnad i sociala situationer och gillar att ha många kontaktytor. Du räds inte att ta första steget till ett samtal och anstränger dig för att leverera lösningar genom att arbeta rådgivande i kontakten med kunderna. Du är en lagspelare som trivs i samarbete med andra och bidrar ödmjukt med din hjälp till teamet. Slutligen gillar du att vara nytänkande och letar hela tiden efter möjligheter att vara innovativ och testa något nytt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Uppsala
Lön: Fast + rörlig del

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, säljare, försäljning, marknadsföring, rådgivare, medierådgivare, sälj, NTM, rekrytering, heltid, Uppsala, Stockholm, mediarådgivare
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!