Projektledare Ventilation till Ny Bostadsavdelning

Projektledare Ventilation till Ny Bostadsavdelning

Vill du driva spännande bostadsprojekt där du får frihet under ansvar? Vill du hitta ett team där du får energi och stöd under arbetsdagen? På Bravida Bostad Uppsala jobbar vi uteslutande med egen personal inom alla installationsgrenar EL, VS och Ventilation. Vårt fokus är att överträffa kundernas förväntningar genom vår gemensamma kunskap, vår samarbetsförmåga och allas driv och engagemang.

På Bravida Bostad är vi ett unikt sammansvetsat gäng och vi söker en projektledare som vill bli en del av den vinnande kulturen. På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt och vill alltid lämna ifrån oss en produkt vi är stolta över.

Bravida Bostad är en ny avdelning som grundades 2019. Bakgrunden var Bravida EL bostad som framgångsrikt byggt bostäder sedan 10 år tillbaka. För att ytterligare leverera till kund på alla discipliner plockade man 2019 in VS och Ventilation för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning kring bostadsinstallationer.

Just nu har vi många spännande uppdrag i pipe-linen och vi söker en driven projektledare inom Ventilation som är en riktig lagspelare. För att lyckas har du hjälp av en välfungerade organisation. Bland annat har vi en helt egen eftermarknadsavdelning som tar hand om alla garantiärenden för att du ska kunna fokusera all energi på dina pågående projekt.

Om jobbet

Rollen som projektledare på Bravida innebär att du ansvarar för installationsprojekt inom Bostad från projektplanering till leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • Ansvara för resultat och utförande av projekt
  • Utveckla och bevara kundrelationer
  • Arbeta med bland annat inköp, resursplanering och fakturering
  • Leda och engagera medarbetarna
  • Överlämna projektet till vår eftermarknadsavdelning
Vem är du?

Vi söker dig som har stor teknisk kunskap och erfarenhet av rollen som projektledare eller arbetsledare. Erfarenhet från installationsbranschen eller arbete inom ventilation är meriterande. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team och det kan nästan kännas som att komma till en stor familj. Många kollegor har bakgrund inom lagsporten och vi tror att du lyckas bättre med en liknande bakgrund.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Därför söker vi dig som verkligen har en vilja att skapa en bra produkt som du och dina medarbetare kan vara stolta över.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt och det är viktigt att du har en hög grad av social kompetens både i mötet med medarbetare och kunder. Eftersom vi har en platt organisation och egen personal är kommunikation och dialog en stor del av vardagen.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 11 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att man lär sig bäst i det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 20 juni 2020. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen "Ansök nedan".

Upplysningar om tjänsten: Fredrik Mattsson (avdelningschef) 018-65 00 57

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Bravida? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 20 juni 2020 (26 dagar kvar)