Projekt och serviceledare inom VS till Bravida, Märsta

Projekt och serviceledare inom VS till Bravida, Märsta

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? På Bravida är vi teknikproffs som gör jobbet ordentligt. Vi kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Nu söker vi en medarbetare inom VS till Märsta

Om jobbet
Rollen innebär att du ansvarar för projekt och serviceuppdrag, du arbetar med hela kedjan vilket innbär kundbearbetning, försäljning och leverans. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av:
 • Att ansvara för daglig planering
 • Ansvara för att det ekonomiska resultatet uppnås
 • Att ansvara för teknisk kvalitet och dokumentation i uppdrag
 • Arbete med inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete
 • Att leda och engagera medarbetare
 • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
 • Att utveckla och bevara kundrelationer
På Bravida får du frihet under ansvar. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse.

Våra kunder är både stora offentliga beställare som kommuner och landsting, samt privata fastighetsägare. Vi hjälper våra kunder med både förebyggande och planerad service samt akuta reparationer. Vi ger våra kunder förslag på förbättrande åtgärder vilket även genererar mindre projektuppdrag.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ska du vara ekonomiskt sinnad och kunna se affärer. Du ska även vara självgående, ansvarsfull och kunna delegera arbetsuppgifter på ett tydligt, strukturerat och pedagogiskt sätt. Vi ser det som meriterande om du har en erfarneht ifrån liknande tjänster. B-körkort är ett krav.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
 • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
 • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
 • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
 • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Att bli en del av vårt framgångsrika team i Märsta. Vi har högt i tak och långt till dörren. När alla får jobba med det dom tycker är roligast, då blir laget som bäst. Vi har en bra sammanhållning på avdelningen, och vi firar framgångar. Våra gemensamma mål är att vara kundens förstahandsval.

Intresserad?
Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 7 mars. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 7 mars 2021 (11 dagar kvar)