Låstekniker/låssmed till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Uppsala

Låstekniker/låssmed till affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security i Uppsala

Är du en serviceinriktad låstekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi låstekniker till vår låsavdelning i Uppsala.

Om jobbet
Rollen som låstekniker inom lås och mekanik på Bravida Fire & Security innebär att du är en del av ett team som arbetar med produkter, lösningar samt tjänster inom området lås, mekanik och elektronik. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att:
  • Installation och driftsättning av både befintliga och nya låsanläggningar.
  • Förebyggande och felavhjälpande service- och underhållsarbeten
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
Idag består låsteamet av 9 duktiga och engagerade medarbetare med hög kompetens inom låsaffären och vi avser att växa ännu mer. Vi har idag 4 låsmästare som ingår i teamet och låssystemlicenser hos 4 leverantörer. Bravida Säkerhet är medlemmar i SLR (Sveriges lås och säkerhetsleverantörers riksförbund).

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av lås, mekanik och har erfarenhet från andra låsföretag samt vill vara med och bygga upp en ny låsverksamhet i Uppsala. B-körkort är ett krav.

Som person är du ansvarstagande och driven. Du skapar långsiktiga relationer med våra kunder och bidrar med en hög kompetens avseende lås och mekanik. Vidare håller du en hög aktivitetsnivå och samarbetar med dina övriga kollegor för att nå avdelningens mål.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida Fire & Security
På affärsområde Säkerhet, Bravida Fire & Security är vi i dagsläget drygt 150 personer: säljare, projektledare, serviceledare, projektörer, tekniker samt stödfunktioner inom planering och ekonomi. Vi jobbar med allt inom brand, säkerhet och CCTV och lås. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag. Läs mer på www.bravidasakerhet.se

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en bra arbetsgivare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av de 10 bästa arbetsgivarna i Sverige av oss anställda!

Du blir en del av vårt framgångsrika team med stora möjligheter att utvecklas! Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser eller afterwork. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar via bland annat SLR och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag.

Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. möjlighet till tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-03-28.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsterna kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 28 mars 2021 (31 dagar kvar)