Avdelningschef med passion för service

Avdelningschef med passion för service

Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Uppdrag för klimatet - Avdelningschef el, vs och klimatservice

Nu satsar vi på Service inom EL, VS, Vent och Kyla. Vi söker dig som skapar passion för service genom att du involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Om jobbet
För att klara omställningen till ett hållbart samhälle behöver vi på Bravida utnyttja hela vår potential och öka samarbetet mellan våra teknikområden på service. Vi har satt upp det utmanande målet: "Bäst på service i Sverige". Vi kommer satsa hårt för att nå dit. Därför söker vi dig som har passion för service och vill anta utmaningen att leda våra serviceavdelningar inom el, vs och klimatservice i Enköping eller Märsta mot våra höga mål. I ryggen har du Nordens största och bästa koncern i installationsbranschen.

Med Bravidas unika bredd inom installation har vi optimala förutsättningar att ta hand om all teknik i kundens fastighet, genom hela livscykeln. När vi lyckas med helheten har vi precis det som krävs för att skapa klimatneutrala fastigheter där människor trivs. Det finns en enorm potential att göra mer nytta och då behöver vi bli ännu bättre på service och sälja mer, till nya och befintliga kunder. Därför söker vi två avdelningschefer till våra service-kontor i Enköping och Märsta. Har du passion för service och försäljning? Har du ett starkt ledarskap som vässar vår förmåga att ha kundupplevelse i centrum? Tycker du som vi att ett helhetsgrepp inom installation är bättre än delarna?, då kanske du är vår nästa avdelningschef i Märsta eller Enköping.

Vem är du ?
Vi tror att du är en ledare som motiverar och inspirerar din omgivning. Genom att vara ett föredöme skapar du tillit hos medarbetare och kunder. Utifrån Bravidas krav, målsättningar och interna policys tar du ett tydligt ansvar för hela din verksamhet.

Du strävar efter att utveckla full potential hos dina medarbetare och i dina affärer , du vill bli bättre än bäst. Därför ser vi gärna att du har erfarenhet av försäljning, dels din egen försäljning och från att skapa en säljande kultur.

För att klara av rollen krävs det att du tidigare har haft ett resultat och personalansvar. Du sätter upp tydliga mål som du arbetar mot. Du har erfarenhet från branschen och från att driva och utveckla Service med bra resultat. Rollen innebär att du ingår i ledningsgruppen för regionen där du kommer att bidra till regionens utveckling.

Du är resultatinriktad och affärsmässig men framför allt skapar du passion för service genom att du involverar, skapar delaktighet och engagemang.

Vad erbjuder vi dig?
Som avdelningschef får du frihet under ansvar och möjlighet att leda en multidisciplinär organisation med ett tydligt uppdrag att växa inom Serivce . Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid!

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling som ledare på Bravida där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2021-05-07.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn

Välkommen med din ansökan!
Bravida är Nordens ledande leverantör av hållbara helhetslösningar för el, vs, ventilation och andra tekniska funktioner i fastigheter och anläggningar. Vi har 12 000 medarbetare och finns på omkring 180 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.Bravida.se
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 19 maj 2021 (3 dagar kvar)