Administrativ koordinator Bravida Entreprenad Uppsala

Administrativ koordinator Bravida Entreprenad Uppsala

Vill du jobba hos en av Sveriges bästa arbetsgivare? Bli en av oss på Bravida! Vi arbetar med alla de funktioner som ger fastigheter liv: el, vs, ventilation och mycket mer. Nu söker vi en administrativ koordinator till våra avdelningar inom installation och Bostad i Uppsala.

Om jobbet
Till våra avdelningar inom installation och Bostad söker vi en koordinator som gillar att ha många bollar i luften. Arbetet som koordinator omfattar i stora drag koordinering av arbeten på vår eftermarknadsavdelning samt administrativt stöd till vår Bostadsavdelning. Du kommer att arbeta med att koordinera inkommande garantiarbeten, förse medarbetarna med arbetsorder och avtalsadministration.

Du kommer vara ett stöd i ekonomifrågor och kommer arbeta med ekonomiuppföljning. Du kommer även ansvara för och upprätta dokumentation i våra projekt samt hantera övriga förekommande administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder och leverantörer där våra avtal är styrande så vi ser gärna att du lätt sätter dig in i avtalstexter.

Bravida i Uppsala har fyra avdelningar på entreprenadsidan. Samtliga entreprenadavdelningar har en gemensam eftermarknadsavdelning som hanterar alla garantifrågor rörande våra entreprenader.

Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget. Här blir du en i gänget!

Vem är du?
Vi söker dig som har arbetat i en liknande bransch, har god datorvana och är strukturerad. Har du erfarenhet av installation gärna VS är det meriterande.

Då arbetet kräver en hel del samordning mellan olika parter så är det viktigt att du på eget initiativ kan organisera och strukturera upp vardagen för både dig själv och andra.

Vi tror att du är nogrann, serviceinriktad och att du löser problem effektivt och har förmåga att ta egna initiativ. Vi söker dig som vill vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och noggrannhet. Du är nyfiken på nya utmaningar och har intresse av att ge stöd till verksamhetens olika delar.

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett varierande och fartfyllt jobb som ger utrymme för initiativtagande och eget ansvar. Du kommer arbeta nära cheferna och ha mycket kontakt med våra medarbetare.

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Läs mer om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 14 juni 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 juni 2021 (25 dagar kvar)