Butikssäljare - Elon Bo Wahlgren

Butikssäljare - Elon Bo Wahlgren

Är du en driven person som brinner för försäljning och kreativa kundmöten? Då kan det vara just dig vi söker som butikssäljare hos oss på Elon Bo Wahlgren.

Om oss
Elon Bo Wahlgren i Uppsala präglas av en familjär känsla där samarbete, engagemang och hög kundservice värdesätts av både kunder och kollegor. Här blir du en del av en väletablerad arbetsgrupp där du får möjlighet att utveckla din kunskap inom försäljning och hemprodukter. Hos oss på
Elon kan du köpa vitvaror som kyl och frys, diskmaskin eller tvättmaskin och torktumlare. Det är kanske vitvaror vi är mest kända för men i vårt sortiment hittar du också annat som till exempel kökstillbehör, rakapparater och dammsugare. Vi har helt enkelt det mesta du kan behöva när det kommer till apparater och tillbehör för ditt hem.

Din profil
Som säljare hos oss så blir ditt huvudansvar att sälja vitvaror och småel från marknadsledande tillverkare. Det är viktigt att du är motiverad, engagerad och brinner för att sälja. Du ska vara social, nyfiken och intresserad av att hjälpa kunden till rätt lösning. Det är också viktigt att du tar ansvar för att skapa en trivsam och säljande butik. Kunden ska känna sig trygg med sina val av produkter och dom ser på dig som sin expert. Det är därför viktigt att du har intresse för att lära dig och vara påläst när det gäller våra produkter.

Du ska:
  • Ha butiksvana
  • Tala och skriva svenska obehindrat
  • En hög social kompetens, lätt för att ta människor
  • Lätt för att sammarbeta
  • Bra fysik, då det förkommer en del tunga lyft
  • Minst B-körkort
Ansökan:
Du ansöker om tjänsten via epost till:
ansokan.uppsala@elon.se
I din ansökan bifogar du personligt brev och CV. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Telefon 018-20 10 00
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning, Butik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.elon.se/butiker/uppsala/elon-bo-wahlgren
Sista ansökningsdag 30 dec 2022 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Elon Bo Wahlgren i Uppsala präglas av en familjär känsla där samarbete, engagemang och hög kundservice värdesätts av både kunder och kollegor.