Löneadministratör till medarbetarägt företag i Uppsala

Löneadministratör till medarbetarägt företag i Uppsala

Till Bjerking AB söker vi en löneadministratör till deras huvudkontor i Uppsala. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i slutet av augusti och 8 månader framåt. Detta är en så kallad hyr-rekrytering där ambitionen är att gå över till en anställning direkt hos kunden efter 8 månader.

Ditt uppdrag

Bjerking AB bedriver konsulterande verksamhet inom Hus-, Installations- och Anläggningsbranschen. Huvudmarknader är Uppsala, Stockholm och Mälardalen och företaget har kontor i Uppsala (HK) och Stockholm. Bjerking har ca 400 medarbetare anställda idag och planerar att bli fler. På Bjerking är samtliga medarbetare delägare vilket skapar en unik ”Vi” känsla, hög delaktighet och ett stort engagemang

Eftersom företaget växer behöver vi förstärka med ytterligare en löneadministratör till vårt team på Uppsalakontoret. Som löneadministratör hos Bjerking arbetar du självständigt med olika löneberedningsrutiner samt löpande lönearbete i lönesystemet Agda Lön. I arbetet ingår också att ansvara för utläggshantering samt att förbättra och effektivisera rutiner och processer. Utöver detta kommer du även svara på frågor från chefer och medarbetare när det gäller lönefrågor samt tillämpningsfrågor kring vårt kollektivavtal.

Din bakgrund

Vi söker dig som har gymnasieutbildning i grunden, några års erfarenhet från självständigt lönearbete och tidigare erfarenhet från arbete i Agda Lön. Vi ser det även som meriterande om du har påbyggnadsutbildning inom lönehantering och goda kunskaper i excel. Som person är du noggrann, strukturerad och stresstålig. Du trivs med att ge service till andra, är bra på att planera och prioritera och har god förmåga att anpassa dig till nya och förändrade förutsättningar.

När du blir en av oss

Som uthyrd konsult via oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg och att du ska trivas i din anställning. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos oss på Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Våra värdeord - Passion, Kvalitet och Tillväxt - är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Vår kultur präglas av nyfikenhet, att vara på tå och ligga i framkant - vi kallar det att vara och agera Frontline. Vi har även flera initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten. Under 2018 är vi bland annat guldsponsor till Team Rynkeby God Morgon som cyklar till förmån för Barncancerfonden. Vi ser det som en perfekt match med våra värderingar om hälsa och önskan om att alla barn ska få sina drömjobb i framtiden.

Wise Professionals är en rekryteringsbyrå som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Idag finns vi i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Talent Aquasition Specialist Johan Fernström (johan.fernstrom@wise.se, 076-620 29 38) och konsultchef Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 3 juli (12 dagar kvar)