Reservdelsman/kvinna

Reservdelsman/kvinna

Arbetsuppgifter

I din roll som reservdelsman kommer du jobba med reservdelshantering mot verkstad/skadeverkstad och reservdelslager samt försäljning av reservdelar till kund. Arbetet kräver stor flexibilitet och du kommer att ha varierande arbetsuppgifter. Du kommer vara den som ser till att teknikerna har de reservdelar de behöver för att kunna utföra sitt arbete. Du kommer att arbeta administrativt med exempelvis lagersaldo, arbetsorder, beställningar, fakturering samt ge service både internt och externt. Du är länken mellan verkstaden och kundmottagningen vilket gör din roll otroligt viktig. System som du kommer att jobba i är Kobra, Microcat samt MS Office.

Din profil

Vi söker dig med ett brinnande bilintresse och stor kunskap om reservdelar. Du har en stor känsla för service samt ordning och reda. Vidare har du god datorvana, är en duktig administratör och du har gärna erfarenhet av lagerhantering. Du behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vi lägger särskilt stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi söker dig som har ett stort engagemang i att ge våra kunder den bästa servicen. Dessutom har du god initiativförmåga och ser vad som behöver göras.

Omfattning: Heltid, Tillsvidareanställning med provanställning 6 mån.
Arbetstid:07,00-16,00 måndag-fredag
Placering: Kumlagatan 8, Uppsala

Ansökan skickar du till johan.lindberg@toyotauppsala.se innehållande CV och personligt brev, ange ämnesrad: "reservdelsman".
Intervjuer kommer ske löpande då vi har för avsikt att vara klara med rekryteringsarbetet så snart som möjligt.

Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Johan Lindberg, johan.lindberg@toyotauppsala.se
tel:018-660734.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Lindberg
Telefon 018660734
Email Mejla Johan Lindberg
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.toyotauppsala.se
Sista ansökningsdag 28 feb (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vilka är vi?
Företaget grundades 1973 av Tage Björsberg och drivs idag av hans två söner. Med drygt 70 medarbetare och mer än 40 års erfarenhet i bilbranschen arbetar vi tillsammans för att ta vår fullserviceanläggning till nya höjder. Vi är ett företag med högt i tak som tror att ansvar hjälper människor att växa. Vi ser nu ett stort behov av att utöka vår personalstyrka med en driven och positiv reservdelsperson.