Verkstadspersonal

Service är ett ledord i vår verksamhet, vilket sker löpande tillsammans leverans av nya maskiner och reparationer. Förekommande arbetsuppgifter på såväl lantbruksmaskiner, grönytemaskiner som skogsmaskiner* består ofta i kundanpassningar i form av el och hydraulik, programmering, leveranskontroller, svets och konstruktionsarbete samt brandskyddskontroller.

Som MEKANIKER ser
vi med fördel till arbetslivserfarenhet och/eller fordonsmekanisk/maskinteknisk utbildning. Erfarenhet inom elektronik/ hydraulik samt mekanik är en förutsättning. Företaget tillhandahåller utbildningar internt och via våra leverantörer för specifik produktkunskap och individuell utveckling.

För tjänsten erbjuds
tillsvidareanställning på heltid med en start av 6 månaders provanställning. Tycker du att detta låter intressant och vill ingå i ett väl sammansvetsat gäng i en toppmodern verkstad, välkommen att kontakta oss för närmare information eller sänd in din ansökan direkt!
Mer info
Kontaktperson Jonas Melin
Telefon 018-161779
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fordon, Mekaniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://biltraktor.jd-sales.se/
Sista ansökningsdag 24 nov 2019 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Biloch Traktorservice består av fem filialer, Nyköping, Uppsala, Västerås,Hedemora och Strängnäs. Vi är återförsäljare för John Deere, världsledande tillverkare av lantbruksmaskiner och grönytemaskiner. Att vara branschledare ställer höga krav. Vår drivkraft är att ständigt utveckla våra medarbetare för att alltid överträffa kundens förväntningar. Vår största uppgift är att med vår lokala support och marknadsledande produkter se till att våra kunder snabbt och enkelt kan öka sin lönsamhet genom att effektivisera sin verksamhet