Drifttekniker till Beckers Industrial Coatings

Drifttekniker till Beckers Industrial Coatings

Ingress

Är du Driftteknikern som vill vara med att utveckla och förbättra drift- och underhåll inom produktionsindustrin? Har du erfarenhet av drift - och fastighetsunderhåll? Nu rekryterar Beckers i Märsta en Drifttekniker! Som Drifttekniker inom Beckers arbetar du med den dagliga driften och underhållet av fastigheter och produktionslokaler. Samtidigt som du får vara med att utveckla bolagets arbete i att skapa en automatiserad verksamhet!

Dina arbetsuppgifter

Som Drifttekniker hos Beckers arbetar du med den dagliga driften, tillsynen och underhållet av dels fastigheternas värme, ventilation, vatten och kyla. Arbetsuppgifterna består av att utföra underhåll, energioptimering, felsökning och reparationer för verksamhetens produktionsmaskiner samt utrustning. Du förebygger och underhåller maskiner och utrustning, i linje med en väl planerad underhålls- och uppföljningsprocess. I arbetet utförs felanmälan och återrapportering samt rondering av allmänna utrymmen, i inne- samt utemiljö och utförande av interna som externa beställningar. Som Drifttekniker kommer du arbeta i ett team som idag består utav tre medarbetare, där team- och servicekänslan är hög.

Som en av flera Drifttekniker inom Beckers verksamhet i Märsta blir du en uppskattad kollega som ger service och underhåll till produktionen. Beckers är ett bolag i expansion och som ständigt arbetar för utveckling och förbättring, därmed hamnar du inom en verksamhet som tror på tillit, glädje och engagemang! Arbetsort är i Märsta och i arbetsrollen kräver även beredskapsvecka var fjärde vecka , därmed ingår det i rollen att ha tillgång till egen bil samt körkort.

Ansökning

Detta är en direktrekrytering till Beckers, för mer frågor kring tjänsten kontakta rekryterare Othilia Roos Englund, på telefon 073 351 27 87. Tillsättning av tjänsten sker omgående, sök därför tjänsten redan idag!

Din profil

Du har några års erfarenhet av driftteknik och fastighetsunderhåll, därmed har du förståelsen för vad underhåll och uppföljning av driftteknik innebär och du vill utveckla driftverksamheten. Som drifttekniker trivs du att arbeta i inne - och utemiljö och du vill arbeta i produktionsmiljö. Du är en person med hög servicekänsla och ett driv för att förbättra och verkställa drift - och underhållsåtgärder. Därför är du en person som tror på god kommunikations - och administrativ vana. Du är en prestigelös och logisk person som är van att analysera tekniska problem

Meriterande är att du har arbetat med ventilation, värme, kyla och VVS. Samt maskinteknisk och/eller automationsutbildning, svetskunskaper, truckförarutbildning och erfarenhet av kalibrering. Stark merit är om du har arbetslivserfarenhet inom drift/fastighetsteknik mot industri eller produktion.

I och med att du som drifttekniker arbetar i produktionsmiljö som innehar kemikalier ska du ha kapaciteten att få ett godkänt härdplasttest. Slutligen är ett krav att behärska svenska och engelska väl, i både tal och skrift.

Erbjudande

Du erbjuds en tillsvidareanställning på Becker Industrial Coatings med individuell lönesättning. I tjänsten ingår friskvårdbidrag och andra förmåner.

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Beckers har funnits i 150 år inom färgindustrin och är idag pionjärer i att skapa unika, högkvalitativa lösningar gällande färg. Beckers är ett globalt bolag, med säte i 18 länder och 24 olika kontor. Sammanlagt har Beckers 1800 anställda och söker ständigt efter nya vägar att skapa den bästa färgen, i ett miljöperspektiv. Och därmed också alltid efter nya medarbetare med unik kompetens.