Fordonstekniker sökes till Bavaria i Uppsala!

Fordonstekniker sökes till Bavaria i Uppsala!

Vi söker fler duktiga medarbetare som tycker det är lika roligt som vi att ge kunder en unik bilupplevelse. Är du intresserad av att ta branschen till nästa nivå och arbeta med premiumbilarna BMW och MINI vars teknik ligger i framkant? Om ditt svar är ja har du hittat rätt, tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter

Till vår anläggning i Uppsala söker vi nu fler duktiga Fordonstekniker som vill vara med på vår resa att ta branschen till nästa nivå. Bavaria växer och inom ett par år kommer ytterligare anläggningar öppnas i norr-/västerort, här har du med andra ord gott om utvecklingsmöjligheter. Som Fordonstekniker hos Bavaria kommer du att ingå i ett engagerat team med duktiga Tekniker som tillsammans arbetar för att nå uppsatta mål. Centralt för rollen är att ansvara för att kundernas krav och förväntningar infrias genom att utföra servicearbete av hög kvalitet. Arbetet innefattar bl.a.;
 • Utföra service och reparationer.
 • Elektronik och felsökning.
 • Kundkontakt i samband med merförsäljning.
Kvalifikationer

För tjänsten som Fordonstekniker hos Bavaria ser vi att du har följande kvalifikationer;
 • Fordonstekniks utbildning
 • Tre års arbetslivserfarenhet som Mekaniker/Tekniker
 • God datavana
 • B-körkort
 • Svenska i tal och skrift.
Meriterande är om du tidigare har arbetat som Personlig Tekniker eller med direkt kundkontakt, BMW/MINI-bilar, el- och hybridbilar samt har erfarenhet av Kobra eller andra relevanta IT-system.

Personliga egenskaper

Stor vikt kommer att läggas på de personliga egenskaperna. Vi ser gärna att du;
 • Delar vår känsla för kundservice genom ett professionellt och positivt bemötande.
 • Trivs med att arbeta självständigt och att du på egen hand kan söka information och hitta lösningar.
 • Är lösningsorienterad samtidigt som du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.
 • Förstår vikten av goda relationer med såväl medarbetare som kunder och har både vilja och intresse för att hjälpa andra.
Vi kan erbjuda dig

Vi tycker att våra duktiga medarbetare är viktigast för vår framgång. Vi lägger därför stor vikt vid att vår personal ska trivas, och arbetar aktivt för en stark teamkänsla och individuell utveckling. Vi erbjuder;
 • En trevlig och utvecklande arbetsmiljö i en mycket stark och expansiv koncern med spännande produkter.
 • Kunniga och engagerade kollegor som stöttar varandra i arbetsuppgifterna.
 • Kontinuerlig och kvalificerad utbildning och utveckling i rollen och inom organisationen.
 • Personalförmåner i form av bl.a. förskottssemester, friskvårdbidrag, personalrabatter.
 • Marknadsmässig grundlön samt rörlig provisionslön baserat på prestation.
Ansökan

Vi ser fram emot att tillsätta tjänsten omgående, intervjuer kommer därför hållas löpande. Ansök därför redan idag via länken nedan, dock senast den 31 januari 2019. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Servicechef Tommy Paulsson, tommy.paulsson@bavariabil.se, 018-41 84 549.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Bilmekaniker, Bilmek, Mekaniker, Tekniker

Om Bavaria

Bavaria startades upp i Norge för 22 år sedan med en vision att förändra kundbemötandet i branschen. Grundarna ville mötas av entusiastiska och engagerade säljare, servicemottagare och mekaniker. De förväntade sig mer än vad som erbjöds. Mycket mer. Därför grundade de Bavaria.

Idag är Bavaria en av Nordens ledande återförsäljare av premiumvarumärkena BMW och MINI. Vår värdegrund genomsyrar hela vår verksamhet; att skapa unika kundupplevelser, att vara märkbart bättre och leda utvecklingen inom branschen. Vi tror att vi bäst kommer dit genom ödmjukhet, respekt, ärlighet och genom att vara nytänkande. Och det blir bara möjligt att uppnå genom engagerade medarbetare. Vill du vara med och utvecklas tillsammans med oss?

Bavaria är en del av Hedin Bil-koncernen som är ett familjeföretag grundat 1985 under namnet Hedin Bil. Hedin Bil är en av de största bilåterförsäljarna i Norden med 2 700 medarbetare. I.A. Hedin Bil driver sin verksamhet på 100 bilanläggningar i Sverige, Norge och Belgien och är återförsäljare för 28 bilmärken. Läs mer om oss på www.bavariabil.se.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Mekanik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Bavaria Stockholm Bil AB
Hemsida http://www.bavariastockholm.se/
Sista ansökningsdag 31 jan (14 dagar kvar)