Fältsäljare

Fältsäljare

Vill du arbeta med branschens främsta produkter tillsammans med kunniga och positiva kollegor? Vi söker nu en  Fältsäljare
Norra Stockholm / Uppsala

BS Kemi utvecklar, producerar och marknadsför högkvalitativa rengörings- och underhållsprodukter. Till rollen som fältsäljare söker vi nu dig som vill utvecklas med oss och bearbeta distrikt Norra Stockholm / Uppsala. Din bostadsort bör vara i distriktet och du utgår från ditt hemmakontor. 

Om tjänsten
Rollen innebär försäljning till både nya och befintliga kunder och som fältsäljare är du vår ambassadör ute på fältet, alltid redo att göra det lilla extra! Våra kunder är huvudsakligen inom fordonsverkstäder och underhållsindustrin.

I din roll är du nyfiken, skicklig på behovsanalys och affärsmannamässig. Du presenterar kundanpassade lösningar där helhetslösningar, lönsamhet och service står i fokus.

Vi erbjuder

  • En spännande och omväxlande säljroll med stort eget ansvar
  • Chansen att vara en del av ett fräscht serviceföretag i stark tillväxt med stabilitet
  • Intressanta och utvecklande arbetsuppgifter där framgång premieras
  • Möjlighet att växa med bolaget
  • Glada och engagerade kollegor
  • Fast lön + bonus
  • Friskvårdsbidrag
  • Tjänstebil

Din profil
Du som söker till rollen som fältsäljare har erfarenhet av uppsökande B2B-försäljning, med vana att ansvara över ett säljdistrikt. Med glöd i blicken och en outtröttlig vilja att lyckas, bidrar du med positivt säljdriv till vår säljorganisation. Har du erfarenhet inom fordons- och underhållsindustrin är det meriterande, men det är inget krav. Din inställning att ge service och hjälpa kunden är det viktigaste. Om servicen fungerar bra så funkar det mesta.

Du är proaktiv och en vilja att utveckla dig själv. Vidare ser vi att du är ansvarstagande och bygger dina kundrelationer med förtroende, professionalism och värme. Du har god förmåga att självständigt planera dina dagar.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar. Du når Ulf på 070-606 31 00.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
BS KEMI AB är ett svenskt företag som grundades 1995. Vår affärsidé är att utveckla, producera och marknadsföra högkvalitativa rengörings- och underhållsprodukter samt tillhandahålla förbrukningsvaror för professionella verksamheter inom fordon, industri och renhållning under eget varumärke på den svenska marknaden. Vi har under åren utvecklat en gedigen produktportfölj som har anpassats till fordon- och tillverkningsindustrin. Vårt fokus är hög service och kvalité till överkomligt pris samt snabb leverans. En av stöttepelarna i BS Kemi´s verksamhet är våra lyhörda och välutbildade fältsäljare som täcker större delen av landet. 2012 öppnade vi vår nya fabrik i Jordbro. En toppmodern fabrik på 3000 kvm, som är byggd för att ta företaget till nästa nivå och ge förutsättningar för en fortsatt stark utveckling.

Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Säljsupport, Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 22 aug 2022 (49 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!