Konsultchef till löneteam i Uppsala

Konsultchef till löneteam i Uppsala

Har du ledarerfarenhet och sugen på nästa utmaning? Vi söker dig som vill leda vårt team på Payroll!

Vi expanderar nu vårt Uppsalakontor och söker dig som vill kliva in i rollen som Konsultchef för vårt löneteam med.

Teamet i Uppsala består av lönekonsulter som varit medarbetare hos oss länge och några som nyligen har kommit till oss. Som Konsultchef för affärsområdet Payroll kommer du att stötta dina lönekonsulter som levererar till våra kunder och du kommer vara ytterst ansvarig för kunderna och dina medarbetare. Du är en nyckelperson för att möjliggöra en proaktiv och lönsam leverans till kunden, genom att leda kompetenta och engagerade medarbetare.

I rollen förväntas du vara en ambassadör och möjliggörare för företagets strategi och du ansvarar för att förankra och implementera företagets strategier i din grupp. Samtidigt som ditt huvudfokus är din grupp ska du se till helheten och verka för hela företagets framgång.

Du kommer vara placerad hos oss på Azets kontor i centrala Uppsala där du bidrar med rådgivning och främjar god kommunikation mellan medarbetarna och Konsultchefen.

Azets är ledande i branschen på digitalisering och automatisering av processer. Kunderna är många och olika, både svenska och internationella, vilket gör att vi får variation och lär oss nytt. Du kommer även vara delaktig i att löpande vidareutveckla samarbetet med vår nearshoringverksamhet i Rumänien där delar av arbetet utförs. Vår mission är att med stöd av en av marknadens bästa outsourcingplattformar, utveckla anpassade lösningar tillsammans med våra kunder och visa vad en modern ekonomifunktion kan vara.

För att du ska lyckas i uppdraget har du bland annat tillgång till Azets utbildningsakademi för din kontinuerliga kompetensutveckling och då vi har ett stort utbud av kunder i olika branscher och storlekar får du möjlighet till variation, stöttning av kollegor och utveckling.

Dina arbetsuppgifter:
  • Fullt personalansvar för dina medarbetare med fokus på engagemang, utveckling och lönsamhet
  • Stödja, hjälpa och vägleda medarbetarna i operativa och taktiska frågor
  • Stödja och driva att aktiviteter och effektiviseringar genomförs på uppdragen
  • Ekonomiskt ansvar för medarbetar och kundlönsamhet
  • Resultatansvar där du säkerställer leverans enligt avtal
  • Kundansvar där du stöttar lönekonsulter i kunddialoger
  • Huvudansvarig i dialog internt och externt
Vem är du?

Vi tror att du har ett kommunikativ och entusiasmerande arbetssätt. Det är viktigt för oss att alla känner sig delaktiga och förstår Azets ambitioner. Då du kommer driva förändrings- och förbättringsarbete ser vi att du har ledarerfarenhet sedan tidigare. Har du erfarenhet av outsourcing sedan tidigare är detta mycket meriterande. Självklart är du affärsmässig och trivs att arbeta i en roll där du får skapa goda relationer med kunder, både interna och externa.

Intresserad?
Inte redo att söka ännu, du kanske har ett par frågor först? Kontakta Pontus Fagerström på 072 223 95 69 eller pontus.fagerström
@azets.com

Vi kallar till intervjuer löpande.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Azets Insight AB
Hemsida https://www.azets.se/
Sista ansökningsdag 4 juli (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Våra 2 800 medarbetare stöttar och förenklar verksamheten för våra 22 000 kunder. Vi är specialister på att lösa våra kunders verksamhetskritiska uppgifter, som ekonomi, lön och HR, så kunderna kan koncentrera sig på sina kärnverksamheter.

Tidigare hette vi Visma Services, men sedan vi separerade från Visma i december 2016 heter vi Azets Insight. Vi är dock fortfarande den ledande leverantören av ekonomi- och lönetjänster i Norden.

På Azets kombinerar vi erfarenhet och expertis med moderna digitala lösningar. Med modern teknologi och expertrådgivning hjälper vi våra kunder att omvandla data till värdefulla insikter, arbeta smartare och fatta mer lönsamma beslut.