Systemspecialist till Arvato

Systemspecialist till Arvato

Vi söker nu en Systemspecialist till teamet Technical Integration & Support i Uppsala. Gruppen består av Systemförvaltare, Systemspecialister, Implementationsspecialister och en gruppchef som ansvarar för affärssystemen inom våra faktura- och inkassotjänster.

Arbetsbeskrivning

Som systemspecialist hos oss arbetar du nära verksamheten med att fånga användarbehoven och utvecklingskraven i vårt affärssystem för fakturaadministrativa tjänster, Phoenix. Systemet är modernt, i stor utsträckning egenutvecklat och väl anpassat till vår verksamhet. Tillsammans med inkassosystemet Nova utgör Phoenix de mest affärskritiska systemen för verksamheten.

I förvaltningsarbetet agerar du motor vid förändringsarbete och anpassningar till verksamhetens behov och utgör självklart en viktig supportfunktion både internt och externt med dina systemkunskaper. Bland arbetsuppgifterna ingår också kvalitetssäkring, testning, releasehantering och dokumentering. Utöver förvaltningsansvaret kan det tillkomma arbete med implementation och stöttning vid införsäljning av nya klienter samt utbildning.

Teamet du är en del av arbetar tätt trots att vi är spridda geografiskt mellan Uppsala, Varberg och Helsingfors, vi delar frikostigt kunskap och erfarenheter med varandra och andra i organisationen. Vi har stora ambitioner och ett stort engagemang i det vi gör och är medvetna om våra möjligheter att påverka kundens mervärde med ett väl utvecklat systemstöd.

Vi lägger stor vikt vid sökandes personliga egenskaper, drivkrafter och motivationsfaktorer. Befattningen präglas av tålamod, noggrannhet, flexibilitet, organisationsförmåga och självständighet. För att trivas i rollen behöver du tycka om att ta egna initiativ och lita till din egen förmåga att ta beslut och agera på dem, ibland mycket snabbt. Dina kunder finns både inom och utanför organisationen, vilket innebär att dina kontakt- och kommunikationsytor är stora och du behöver trivas i en kommunikativ och pedagogisk roll.

Lämplig kandidat för jobbet är du som snabbt kan agera på och anpassa dig till ändrade förhållanden och komma på praktiska idéer för hur de ska hanteras. Ansvarsområdet är brett och omfattar en stor variation av aktiviteter. Du behöver vara målmedvetet beslutsam och inriktad mot att snabbt få saker ur händerna.

Kvalifikationer

Vi antar att du har en högskoleutbildning inom IT eller annat relevant område samt några års erfarenhet som systemspecialist eller liknande. Kanske har du erfarenhet från bank och finans, och ser en utmaning i att få arbeta med, förvalta och utveckla affärskritiska system. Oavsett har du en god förståelse för de arbetsprocesser som finns på ett större företag.

Vi förutsätter också att du hanterar svenska och engelska väl i tal och skrift.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande och intressant arbete i en koncern som drivs av höga krav på den goda affären, kundservice och leveranskvalitet. Våra ledord är professionalism, kunskap och utveckling bland andra.

Med anställningen följer bland annat kollektivavtalade pensionsförmåner, friskvårdsbidrag och sjukförsäkring tillsammans med yrkeskompetenta kolleger i en modern arbetsmiljö.

Vi är ett härligt gäng medarbetare som sitter i fräscha lokaler, centralt beläget och nära till kommunikationer och bra lunchmöjligheter.

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt - urval och intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdag är 2018-10-14. Registrera din ansökan via dfind.se/it

I denna rekrytering samarbetar vi med Dfind IT. Välkommen med din ansökan på www.dfind.se/it

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Fredrik Svensson, fredrik.svensson@dfind.se, mobil: 0733-57 00 71.

Ort:
Uppsala

Uppdragsgivare:
Arvato
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Data & IT
Typ av anställning Heltid
Rekrytering hanteras av Dfind IT
Sista ansökningsdag 14 okt (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Arvato Financial Solutions är en global leverantör av finansiella tjänster och dotterbolag till Arvato AG, en del av Bertelsmann SE & Co. KgaA. Företaget har omkring 7 000 anställda i 22 länder, däribland en stark närvaro i Europa, USA och Asien. Arvato Financial Solutions erbjuder professionella outsourcingtjänster (Finance BPO) som fokuserar på kassaflödet i alla faser av kundernas livscykel - från riskhantering och fakturering till hantering av gäldenärer, försäljning av fordringar och inkassotjänster. Vi har runt 10 000 kunder, vilket gör oss till Europas tredje största integrerade leverantör av finansiella tjänster - och den enda finansiella samarbetspartnern du behöver.