Användarstödstekniker/Datasupport

Användarstödstekniker/Datasupport

Om tjänsten

Vår kund behöver förstärka med personal till deras enhet i Uppsala. Vi söker därför på uppdrag av en större offentlig myndighet en användarstödstekniker/supporttekniker
Tjänstgöringstid är 6 månader men kan komma att förlängas.

Vi söker dig som gillar en miljö präglad av framåtanda, lagarbete och ständiga förändringar. Vi förväntar oss att du flexibel, noggrann och har god social förmåga kopplat till ett servicetänkande.
Vi söker en person som har breda generella IT-kunskaper. Du behöver inte ha någon dokumenterad utbildning men du ska vara mycket duktigt med datorer både mjuk och hårdvara och veta hur en dator fungerar samt kunna hjälpa och stötta andra. Du kanske idag, är den personen i din bekantskapskrets som alla ringer när dom behöver hjälp med installation, lägga in mjukvara, avhjälpa problem med hårdvaran eller andra olika typer av datorrelaterade problem.
Passar detta in på dig så kanske du är den vi söker!

Din profil

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består till största delen av att stödja slutanvändaren i myndighetens ledings - och informationssystem. Du är slutanvändarens stöd i de flesta IT och data-relaterade frågor och agerar som "Service Desk", ute hos den enskilda användaren vid dennes arbetsplats.

Utöver supportuppgifterna, kommer du att registrera, uppdaterar och dokumentera i funktionens stödsystem. Du bevakar inkomna ärenden och ser till att de blir utförda. Du jobbar med felsökning, byter och installerar ny hård och mjukvara när det behövs. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är byte och installation av konferensrumsutrustning och uppsättning av övnings/utbildningsmiljöer (på plats).

Krav för tjänsten
Svensk medborgarskap
Minst 1 års arbetslivserfarenhet inom området (användarstödsupport) alternativt annan erfarenhet som kunden anser likvärdig.
Mycket goda generella IT-kunskaper (mjukvara och hårdvara) samt vana vid arbete i Microsoft Windows 7 miljö.
Vana vid arbete i Microsoft Office 2010 (Excel, Word, Visio)
Grundkunskaper om relevant hårdvara och programvara, PC, kringutrustning och operativsystem
Körkortsbehörigheter *B
Goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift

Meriterande kvalifikationer för tjänsten
Bred kompetens inom IT-området,

Personliga egenskaper
Som person måste du vara serviceinriktad och ha god social förmåga. Du är en stabil person som har tålamod, är pedagogisk och tycker det är kul att lära ut till andra och blir nöjd med dig själv när du lyckats. Du har lätt att arbeta självständigt och är bra på att lösa problem och ta egna initiativ men trivs även bra i grupp och att samarbeta med dina kollegor.
  • Innan tillsättningen av denna tjänst så genomför vi på uppdrag av vår kund en större säkerhetskontroll av dig som person.
  • Vi intervjuare kontinuerligt kandidater så tillsättning av denna tjänst kan ske innan sista ansökningsdag har gått ut.
Vi erbjuder

Arena Personal matchar de bästa kandidaterna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Du får viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Många av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.

Ansökan

Tre enkla steg till ditt nya jobb:

1. Du ansöker genom att klicka på "ansök här" eller "ansök via extern webbplats".
2. Du kommer då till Arena Personals hemsida. Klicka på "Sök jobbet" och fyll i dina kontaktuppgifter och bifoga sen ditt CV och personliga brev. Hela ansökningsprocessen tar max några minuter.
3. Vi behandlar alla ansökningar vartefter de kommer in så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag - vänta därför inte med att söka jobbet. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 26 juni (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Arena Personal har drygt 20 års branscherfarenhet och är verksamma inom bemanning och rekrytering. Våra cirka 800 konsulter verkar på cirka 500 arbetsplatser varje år. Arena Personal är en del av Arenakoncernen, där även Arbetslivsresurs, Impact och World class ingår. Som en del av Arenakoncernen är vi en komplett HR-partner som erbjuder rekrytering, bemanning, organisationsutveckling, omställning och rehabilitering. Vi är experter på att få rätt person på rätt plats och erbjuder lösningar som passar våra konsulter lika bra som våra kunder.