Distributionselektriker/Mättekniker

Distributionselektriker/Mättekniker

Om tjänsten

Vi söker på uppdrag från en av våra större kunder flera Distributionselektriker/Mättekniker med start så snart som möjligt.
Din roll blir att montera och koppla in energimätare samt göra uppkopplingar på elnätet hos de kunder som vår uppdragsgivare har ingått avtal med. I arbetsuppgifterna ingår även att läsa av, föra protokoll, dokumentera utefter givna checklistor och kontrollplaner samt avrapportera till din projektledare. Du kommer att åka runt med vår kunds företagsbil och utföra dina arbetsuppgifter på olika anläggningar runt om i hela uppland. Arbetet är mycket självständigt vilket kräver att du är självgående och har ett eget driv kombinerat med ett stort ansvarstagande. I rollen som mättekniker är det du som blir ansiktet ut mot kunderna vilket kräver att du är professionell i din yrkesroll, har en god social förmåga, är servicemedveten samt flexibel och kan lyssna in våra kunders önskemål. Arbetsuppgifterna sker 100% ute i fält så du ska vara bekväm med att jobba utomhus i alla väder, arbetet kräver också god fysik.
Tycker du att denna beskrivning är lämplig för dig så är du den vi söker.

Din profil

Krav för tjänsten som mättekniker
  • Minst 3-årig gymnasieutbildning, elkraftteknisk gren. Alternativ annan lämplig el- utbildning som arbetsgivaren finner lämplig.
  • ESA 14 utbildning
  • Goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • B-körkort
  • God fysik
För att trivas hos vår kund behöver du vara serviceinriktad, initiativtagande, ansvarstagande. Vi förutsätter att du är utåtriktad då det ingår regelbundna kundkontakter i jobbet. I den här rollen är det även viktigt med datorvana och du behöver kunna tala, läsa och skriva på svenska då du ska kunna läsa och tolka olika arbetshandlingar samt kunna kommunicera väl med kunden och med dina medarbetare.

På vår kunds begäran gör vi kontroller i belastningsregistret på alla vi anställer.

Vi intervjuar kandidater kontinuerligt så tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vi erbjuder

Vi matchar de bästa medarbetarna till rätt företag och uppdrag. Att vara extern medarbetare hos oss passar dig som på minsta möjliga tid vill skaffa dig mesta möjliga erfarenhet. Vi ger dig chansen att arbeta på attraktiva arbetsplatser där du utvecklar din kompetens.
Du har nära kontakt med din personalansvarige som stöttar dig och fungerar som ditt bollplank för att du ska lyckas i dina uppdrag. För oss är det viktigt att du trivs och mår bra. Självklart har vi som auktoriserat bemanningsföretag kollektivavtal och försäkringar för din anställningstrygghet.
Vi värdesätter en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald. Det skapar trivsel och kvalitet för våra kunder och dig som anställd.
Vi erbjuder tjänster inom olika områden och på olika nivåer. Hos oss har du chans att utvecklas genom varierande typer av uppdrag hos våra kunder. Som extern medarbetare har du möjlighet att lära känna olika arbetsgivare och medarbetare, se nya arbetssätt och därmed bredda din kompetens och samla erfarenhet. Du får även viktiga kontakter ute på olika arbetsplatser och detta nätverk kan vara till stor hjälp längre fram i din karriär. Samtidigt står vi bakom dig och ger stöd när det är nödvändigt! En del av våra medarbetare får anställning hos våra kunder efter genomfört uppdrag.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 24 sept (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Vi har ett personligt engagemang och anstränger oss alltid för att ordna saker på bästa sätt. Vi försöker hitta uppdrag som passar dig som medarbetare så att du hela tiden utvecklas för då vet vi att du trivs och gör ett bra jobb! Vi agerar professionellt i alla lägen och har gedigen kompetens i bolaget. Du som medarbetare får därför trygghet och en kompetent arbetsgivare.