Konstruktör

Konstruktör

Vill du jobba med oss?

Vi söker en Takstolskonstruktör till vår anläggning i Tuna Alunda.

Du kommer att arbeta i programmet Pamir för dimensionering, kalkyl, framtagande av produktionsunderlag och offerthantering.
Har du aldrig arbetat med Pamir tidigare kommer du få gå en kurs i programmet.

Arbetet är självständigt så struktur är A och O. Som person ser vi gärna att du är initiativkraftig och duktig på att samarbeta. Du känner också att du vill växa med företaget och att det skall skapa möjligheter för både företagets och din egen utveckling. Du är social, utåtriktad och samtidigt kunnig inom området. Du kommer att arbeta i ett litet team så att representera företaget är inget problem för dig.

Vi förutsätter att din kompetens är inom byggbranschen. Du är byggnadsingenjör/tekniker alternativt har goda erfarenheter från branschen.

Månadslön
6 månaders provanställning tillämpas.

Krav:
  • B körkort
  • Flytande svenska i tal och skrift
Intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in ditt CV redan idag!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör, Konstruktör, Byggingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.annahus.se
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Annahus-Tunastugan AB är ett familjeföretag som tillverkar sågade/hyvlade trävaror, prefab husstommar och takstolar och det har vi gjort sedan 1954.
Vi har byggvaruhus, brädgård, takstolstillverkning, snickeri och ett automatiserat hyvleri som gör standardiserade och specialbeställda trävaror. Vi har egna lastbilar med mobilkran vilket gör att vi levererar det mesta själva till våra kunder.