Tech-intresserad Client Executive till ledande visualiseringsföretag

Tech-intresserad Client Executive till ledande visualiseringsföretag

Vi söker nu en driven Client Executive som kommer vara en viktig del av vår fortsatta tillväxt. Rätt person har stora möjligheter att utvecklas, både inom sin roll och inom företaget. Som Client Executive kommer du att driva hela försäljningsprocessen med fokus på nya kunder.

Animech erbjuder egenutvecklade produkter som hjälper användare att fatta smartare och mer informerade beslut genom 3D visualisering. Med vår konfiguratorlösning Aniconfigurator®, som används som säljverktyg av bland annat Volkswagen, Willab Garden och Elfa, får våra kunder ökad försäljning, effektivare säljprocess och minskade kostnader då deras användare får en bättre bild av vad de är intresserade av.
Vi lanserar nu nästa generation av Aniconfigurator® men också av Anipart™ som riktar sig mot eftermarknaden och förenklar service, support och utbildning av tekniska produkter.

Om dig
Vi söker dig som jobbat flera år med lösningsbaserad försäljning inom IT och som hänger med i den snabba utvecklingen inom teknik och digitala trender. Du trivs bra ute bland stora kunder, är genuint intresserade av deras verksamhet och utmaningar, och vet hur man omvandlar visioner till verklighet. Du brinner för att hjälpa dina kunder att uppnå bestående resultat och att få ut största möjliga affärsnytta av sina digitaliseringsprojekt. Dina kundrelationer blir starka och du värnar om en djupare kontakt som leder till lönsamma affärer för båda parter.

Du kommer att utgå från Animechs kontor i Uppsala men kommer för en kundnära relation behöva göra en del resor i och utanför Sverige. En placering på ett nystartat kontor i Malmö kan också vara möjligt för en självgående entreprenöriell person.

Kortfattat innebär tjänsten att du:
 • driver nykundsförsäljning inom fokussegment enligt Animechs säljstrategi
 • leder workshops för nya och befintliga kunder med syfte att hjälpa dem i sin digitaliseringsprocess
 • paketerar erbjudanden utifrån Animechs produkter så att de ger bästa möjliga nytta för kunden
 • presenterar och representerar Animech i olika externa sammanhang, till exempel event och mässor
 • axlar rollen som kundansvarig och intern beställare under pågående projekt.
 • arbetar tight med projektledare och utvecklingsteamet både under införsäljning, förstudie, genomförande och förvaltning. arbetar mot tydliga budgetmål och rapporterar till CMO
Tidigare erfarenhet:
 • Högskoleutbildning inom IT, försäljning/marknadsföring.
 • Flerårig erfarenhet av kvalificerad försäljning av digitala lösningar på högre ledningsnivå hos kunderna.
 • Erfarenhet av att utveckla och driva sälj- och marknadsaktiviteter.
 • Bra kommunikativ förmåga i tal och skrift på svenska och engelska.
 • Du har en god strategisk och analytisk förmåga och känner ansvar för företagets totala resultat
 • Förmåga att förstå våra kunders uttalade och outtalade behov och kan sälja in en lösning som kunden blir nöjd med
 • Du har sinne för att göra goda affärer och du inger förtroende vilket leder till långsiktiga relationer
 • Som person är du social, prestigelös och gillar att ha många kontakter, såväl med kunder som internt, både per telefon och via besök. Du är ambitiös och resultatorienterad med ett högt driv.
Vad vi erbjuder
Du kommer att jobba tillsammans med engagerade och drivna kollegor. Vi står för en dynamisk företagskultur och erbjuder en nytänkande miljö med fokus på tillväxt. Som anställd på Animech erbjuds du stora möjligheter att utvecklas inom din roll och inom företaget. Affärsmässigt kommer du att arbeta tillsammans med multinationella kunder med det senaste inom intelligent visualisering. Vi bryter ständigt ny mark inom realtids-3D och har i flera fall satt en ny branschstandard åt våra kunder.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Ansöker gör du på www.novarepropell.se.
Klicka på ”Ansök nu” och bifoga ditt CV och personliga brev. För mer information är du välkommen att kontakta Charlotta Cedermark på 0735-233004 eller charlotta.cedermark@novarepropell.se. Vänligen notera att vi ej tar emot ansökningar via e-post med anledning av GDPR.
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 10 feb (25 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Animech är ett ledande företag med produkter och tjänster för interaktiva 3D lösningar som stöder kritiska affärsprocesser som försäljning, eftermarknad och utbildning. Vi har vuxit snabbt de senaste åren och blev nyligen utnämnda av Dagens Industri som Gasell 2018.