Servicetekniker/Installatör till Airwatergreen i Uppsala

Servicetekniker/Installatör till Airwatergreen i Uppsala

Om bolaget

Airwatergreen är ett svenskt innovationsföretag inom luftbehandling och en frisk fläkt på en marknad under omvandling. Bolaget är ungt, nytänkande och ambitiöst.

Vårt uppdrag är att miljövänligt och kostnadseffektivt bevara fastigheter och infrastruktur genom att minimera behovet av uppvärmning, tillsyn och underhåll med hjälp av produkter som baseras på vår patenterade teknik för energieffektiv kondensering av fukt i alla temperaturer. Vår vision är att bli marknadsledande inom 3 år på den svenska marknaden samt påbörja expansion utanför landets gränser.

Om rollen

Som Servicetekniker/Installatör hos oss, kommer du att arbeta med marknadens främsta och senaste innovationer inom området Luftbehandling. Du kommer att ha mycket kundkontakter och genomföra installationer ute hos kunder runtom i Sverige med tonvikt på mellan- och norra Sverige, antingen på egen hand eller tillsammans med våra medarbetare.

Vårt huvudkontor finns i Uppsala, där din arbetsplats finns, men vi har hela Sverige som arbetsfält, därför måste du vara beredd på många dagar borta från kontoret och ibland övernattningar. Företagets tekniska kompetens inom Luftbehandling står till ditt förfogande och vid behov får du givetvis nödvändigt understöd i ditt arbete.

Det är en fördel om du har erfarenhet av tekniska installationer och snabbt vill lära dig mer om bolagets produkter och teknik.
Din roll kommer även att innebära möjligheter till merförsäljning och därför är det viktigt att du är lyhörd, flexibel och har lätt för att skapa förtroende hos våra kunder.

Att följa med säljare ut på kundbesök som tekniskt stöd samt åka på mässor för att träffa kunder är en del av arbetsbeskrivningen.

Du rapporterar till vår Production- and support manager och kommer ha mycket kontakt med bolagets försäljare.

Din kompetens och profil

Vi ser gärna att du som söker har minst 2-3 års erfarenhet som servicetekniker eller likande sysslor, erfarenhet inom VA/VVS ses som meriterande. Det viktiga är att du är händig och noggrann, samt kan lösa problem på egen hand ute hos kund.

Du förväntas till stor del planera och strukturera din egen arbetsdag samt vara driven och självgående.

En förutsättning är att ha dator- och IT-vana och vara nyfiken på att lära dig mer inom olika teknikområden.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper då du kommer att träffa och supporta våra kunder runt om i Sverige.

Körkort B-behörighet är ett krav.

Svenska i tal och skrift är en förutsättning för jobbet.

Du som söker tjänsten förväntas besitta flertalet av nedan
kompetenser:
  • Social, självgående, kreativ och initiativtagande
  • Prestigelös och orädd
  • Noggrann och detaljerad
  • Lyhörd och flexibel
Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande.

Ansökan

Jobbet blir ditt så fort som möjligt och intervjuer sker löpande på vårt Uppsalakontor. Du söker tjänsten via denna annons och glöm inte att bifoga CV samt en personlig presentation om vem du är och varför du är lämpad för rollen.

Har du frågor eller funderingar kring tjänsten är du välkommen att kontakta Jonas Högström via e-mail: jonas.hogstrom@airwatergreen.com.

Hoppas vi ses!
Mer info
Kontaktperson Jonas Högström
Email Mejla Jonas Högström
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.airwatergreen.com
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Företaget grundades 2009 i Sverige av två unga ingenjörer som hade uppfunnit en ny metod för att skapa vatten från den fukt som finns i luften med hjälp av en energieffektiv metod.

Den ursprungliga tanken var att utveckla produkter för att producera dricksvatten för människor i länder med brist på vatten.

Vi konstruerar, tillverkar och säljer produkter för luftavfuktning i klimat ner till temperaturer under noll grader.

Produkter tar bort fukt och lukt energieffektivt i syfte att säkra byggnader-, varor- och utrustnings kvalitet och hållbarhet. Och för att skapa en hälsosammare arbetsmiljö!