Parkeringsvakt med gruppledaransvar

Parkeringsvakt med gruppledaransvar

Om Aimo Park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives - we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett omväxlande, fritt och ansvarsfullt arbete?

Vi söker nu en Parkeringsvakt med gruppledaransvar till vårt kontor i Uppsala

Om tjänsten

Som parkeringsvakt med gruppledaransvar erbjuds du ett omväxlande och roligt arbete där en stor del av arbetet innebär parkeringsövervakning inom tilldelat område (tomtmark). Utöver det är ditt ansvar att leda och coacha parkeringsvakterna i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med Områdeschef. Arbetet erbjuder mycket variation, stor frihet och ett viktigt ansvar.

Inom parkeringsövervakning kommer du till exempel att:
 • Bevaka ditt arbetsområde med bil och till fots
 • Kontrollera att parkeringsregler följs
 • Säkerställa att korrekt och tydlig skyltning finns inom området
 • Utfärda kontrollavgifter vid behov
 • Hjälpa våra kunder på plats med parkeringsrelaterade frågor samt gällande våra digitala tjänster.
Utöver parkeringsövervakning innebär dina arbetsuppgifter bland annat att:
 • Arbetsleda gruppen i det dagliga arbetet
 • Säkerställa att gruppen har rätt förutsättningar för att kunna utföra det dagliga arbetetEx. bemanning, arbetskläder, utrustning med övrigt
 • Hantering av enklare administrationEx. enklare kundärenden, tillståndsbeställningar, registerkort, arbetsbilar
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Tiderna varierar efter schema och helgarbete förekommer. Vi tillämpar 6 månaders provanställning och utgår från vårt kontor i Librobäck, Uppsala.

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete på ett företag i ständig förändring där du som anställd hos oss har goda möjligheter att utvecklas tillsammans med oss. Vi tror på att vi alla är en del i den stora helheten och vi kan alla bidra för en sund och hållbar värld. Vår verksamhet har en viktig roll i samhället. Vårt arbete bidrar till samhället på många olika sätt.

Vi erbjuder en trygg anställning genom kollektivavtal "Bevaknings och säkerhetsavtalet" som reglerar och säkerställer anställningsvillkor som lön, pension, försäkringar, semester med övrigt. Vi erbjuder även friskvårdsbidrag och lunch/rikskort.

Utbildning

Alla våra parkeringsvakter genomgår både grund- och vidareutbildningar inom de lagar och regler som gäller för parkering och skyltning (inom tomtmark). Utbildningarna säkerställer auktoriserad kompetens för tjänsten.

Vi söker dig som:

För att passa för tjänsten har du en positiv attityd, social förmåga och agerar omdömesfullt. Du har ett systematiskt och noggrant tillvägagångssätt med ett öga för detaljer, att ta ansvar kommer naturligt för dig - du är helt enkelt en ärlig, hjälpsam och vaksam person som får människor omkring dig att känna sig trygga.

Krav för tjänsten:
 • Arbetserfarenhet inom gruppledning/arbetsledning, parkeringsövervakning eller väktare under de senaste 5 åren
 • Gymnasiekompetens
 • Innehar B-körkort
 • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
 • Datavana (Officepaketet)
 • Administrativ förmåga
Vid utvärdering av sökande till tjänsten ser vi alltid över personlig lämplighet sett till krav, personliga egenskaper, meriter och referenter. Innan anställning begärs ett utdrag från Polisens belastningsregister.

Ansökan

Vi ser fram emot att få din ansökan, sista ansökningsdag är 2022-12-11. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum, så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan gör du via www.aimopark.se

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf. områdesansvarig, Johan Mattsson på johan.mattson@aimopark.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 11 dec 2022 (6 dagar kvar)