Rekrytering av ekonomiansvarig till Ahlford advokatbyrå

Rekrytering av ekonomiansvarig till Ahlford advokatbyrå

Ingen är så bra, att man inte kan bli bättre. Håller du med om det, kan du vara en blivande Ahlford-medarbetare.
Ahlford är en ambitiös byrå. Vi vill bli bättre på allt. Den i särklass mest centrala och viktigaste resursen på Ahlford är våra medarbetare.
Därför är vi stolta över att ha skapat en arbetsplats där våra medarbetare kan kombinera ett utmanande, inspirerande och komplext arbete med fritid och privatliv.

Ahlford är i behov av en snabb tillsättning så sök snarast möjligt. Urvalet kommer ske löpande så vänta inte med din ansökan.

Om tjänsten

Om tjänsten
Ahlford är en arbetsplats med god stämning, öppet klimat och med varierande arbetsuppgifter oavsett i vilken roll du arbetar.
Som ekonomiansvarig kommer ditt huvudfokus vara bolagets redovisning där du tillsammans med ahlfords ekonomiassistent ansvarar för Ahlfords ekonomi.

Arbetsuppgifter:
  • Löpande bokföring
  • Bokslutsarbete
  • Diverse ekonomiska rapporter
  • Avstämningar
Vem är du?

Du som söker är en självgående vass redovisningsekonom med ett antal års arbetslivserfarenhet. Här kommer du få möjlighet att påverka verksamheten och utvecklas tillsammans med Ahlford. Därför är det en stor fördel om du tidigare har arbetat med processförbättring och förbättringsarbete i stort.
Du är redovisningsekonom och om du även är auktoriserad så är det ett plus.

För att trivas i denna roll bör du vara social, trevlig och ha en god känsla för service. Ahlford söker en viljestark och driven individ som ser möjligheter i förändringar och vill hjälpa Ahlford att utvecklas framåt.

Egenskaper:
  • Noggrann
  • Lösningsorienterad
  • Flexibel
  • Serviceinriktad
  • Strukturerad
  • Prestigelös
Om verksamheten

Affärsjuridisk rådgivning
Vi erbjuder problemlösning och möjligheter för privat och offentligt näringsliv. Vår allmänna inriktning är affärsjuridik, tvistelösning i olika former samt konkurs, obestånd och rekonstruktion av företag. Särskilt fokus har vi på ägarledda företag, life science-området, fastighets- och byggbranschen och offentlig verksamhet.
Kunskap och kundskap
Att arbeta i nära samarbete med våra kunder, är ett signum för oss. Det ger oss inte bara förståelse och kunskap. Det ger oss också ovärderlig kundskap. En viktig byggsten för att dina affärer blir bra affärer.
Ett bättre samhälle att leva och bo i
På Ahlford anser vi att vi har ett åtagande som sträcker sig utanför vårt verksamhetsområde. Därför har vi ett långvarigt och starkt engagemang i det lokala närings- och föreningslivet i Uppsala. Vi är engagerade i ett flertal näringslivsnätverk med tonvikt inom nyföretagande och innovation. Vi stöder också aktivt projekt och samarbeten som bidrar till ett attraktivt och bättre samhälle att bo och leva i.
Mer info
Kontaktperson Peter Frost
Telefon 0720-742010
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 1 maj 2019 (8 dagar kvar)