Lager Morgongåva. Personal till vår högsäsong och personal som vill arbeta extra 1-3 dagar i veckan.

Lager Morgongåva. Personal till vår högsäsong och personal som vill arbeta extra 1-3 dagar i veckan.

Vi söker personal till vår högsäsong, dag, kväll och helgpass. Samt personer som är intresserade av att arbeta extra några dagar i veckan.

Vi söker dig som är snabb, noggrann och gillar högt tempo. Arbetet innebär att packa upp varor och plocka och packa paket i vårt lager. Du ska kunna arbeta både självständigt och som en del av ett team.

Vi söker efter personal till dag, kväll och helgarbete. Är du studerande eller har annan sysselsättning och vill arbeta 1-3 dagar i veckan så har vi deltidspass. Ange i ansökan vad du är intresserad av. Rekryteringen sker löpande,så vänta inte med din ansökan!

Samtliga anställda behöver lämna in ett registerutdrag från polisen. Vi tillämpar slumpmässiga drogtester.

Lön enligt kollektivavtal.

Truckkort och tidigare erfarenhet av arbetet på lager är inget krav men meriterande.

Baskunskaper i svenska språket är ett krav, har du även viljan och ambitionen att förbättra dina språkkunskaper är det meriterande.

Varmt välkommen med ditt CV och personliga brev!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2021 (52 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adlibrisgruppen skapar lustfyllda och inspirerande shoppingupplevelser på webben. Med passion för våra produkter och kundnytta i fokus strävar Adlibrisgruppen alltid efter att förbättra våra tjänster och erbjuda våra kunder konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser. Adlibrisgruppen består av e-handelssajterna Adlibris, Campusbokhandeln, Mediafy, Boktipset, Discshop och Odla.nu. Vi har även två fysiska butiker, en i Stockholm och en i Göteborg. Adlibrisgruppen är en del av Bonnier AB.