Valideringsingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Valideringsingenjör till Globalt läkemedelsföretag

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Om tjänsten
Som valideringsingenjör hos vår kund kommer du att medverka som representant för validering i projektverksamhet kopplat mot produktionsutrustningar, processer, renrum och media. Tjänsten ställer krav på mod, integritet, samarbetsförmåga och driv. Du kommer att ansvara för att kvalificeringar/valideringar genomförs enligt regulatoriska kravställningar (för både MD och läkemedel), interna instruktioner och enligt tidplan.
Dina arbetsuppgifter i huvudsak
  • Granska och till viss del medverka vid framtagande av riskanalyser och URS.
  • Framtagande av valideringsplaner
  • Framtagande av valideringsdokumentation för IQ/OQ samt PQ (protokoll och rapporter)
  • Representera validering vid projektmöten och diskussioner
Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående. Mycket goda möjligheter på sikt till anställning direkt hos vår kund.

Om dig
Du har utbildning inom maskin, kemi, biologi eller arbetslivserfarenhet inom relevant område. Du har erfarenhet av GPM och är flytande i engelska, skriftligt och muntligt samt är van att presentera på engelska

Slutligen är det meriterande om du har Life Science bakgrund och har arbetat med riskanalys (ex FMEA), har arbetat med dokumentation och validering samt Clean room environment.
Vi tror att du har någon form av erfarenhet inom området validering, dock är det viktigtaste att du snabbt arbetar självständigt. Vi söker dig som är driven, flexibel och ansvarstagande.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via anette.eriksson@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.