Underhållstekniker till läkemedelsföretag

Underhållstekniker till läkemedelsföretag

Vi söker 2 stycken underhållstekniker till läkemedelsföretag i Uppsala. Har du erfarenhet inom MEK-serviceyrken kan detta vara en lämplig tjänst för dig.

Om tjänsten
Som underhållstekniker arbetar du främst med avhjälpande och förebyggande underhåll i nära samarbete med planeringsingenjör, underhållsingenjörer och maskinoperatörer. På avdelningen arbetar 15 personer med olika erfarenheter och bakgrund. Underhållsavdelningen sitter tillsammans i kontorslandskap i mycket nära anslutning till verkstad och produktionslokaler. Underhållsgruppen har även beredskapsansvar utanför ordinarie arbetstid som är frivillig. Vid beredskapstjänst är företagsbil tillgänglig för verksamheten. Arbetstiderna är i dagsläget 7-15:45, men 2-skift är planerat att införas.

I din roll som underhållstekniker kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:
  • Utföra förebyggande underhåll enligt fastlagt schema
  • Delta vid riskanalyser m.a.p driftssäkerhet
  • Bistå produktionen med teknisk kompetens vid problemlösning och avvikelseutredningar
Om dig
Vi söker dig som har en teknisk gymnasieutbildning med praktiska kunskaper. Krav är B-körkort. Meriterande är om du har mekaniska, hydrauliska och pneumatiska kompetenser, styr- och reglerteknik eller El samt arbetslivserfarenhet inom läkemedel/processindustri. Vi ser att du behärskar svenska och engelska i både skrift och tal.

Viktigt för tjänsten är:
  • Att du är kvalitétsmedveten
  • Att du är problemlösningsorienterad
  • Att du är driven och kommunikativ
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco, men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som underhållstekniker är ett konsultuppdrag med tillsättning omgående. Till att börja med är uppdraget på 6 månader. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.
För rätt person finns stora möjligheter att tjänsten övergår till en anställning direkt hos kund.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten har start omgående. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se eller 073-6847374

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Uppsala, underhållstekniker, tekniker, Adecco, läkemedelsföretag
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 okt (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.