Underhållsledare till vår kund i Uppsala

Underhållsledare till vår kund i Uppsala

Nu söker vi efter dig som vill arbeta som underhållsledare/ projektledare hos en av våra kunder i Uppsala. Tjänsten är ett konsultuppdrag som beräknas starta i början av januari och pågå till april 2019.

Om tjänsten
I rollen som underhållsledare kommer du att arbeta med beredning av beställningar/ ärenden för utförande. Det ingår i dina arbetsuppgifter att arbeta med rapporter/ uppföljning samt utföra kvalitetskontroll. Du kommer även att arbeta med avrapportering, fakturering, dokumentation och kontering.

Om dig
Vi ser att du som söker har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du har avtalskunskap och god förmåga att förstå och följa avtal. I arbetet krävs det att du trivs att samarbeta med andra samt har en god förmåga att strukturera ditt arbete. Har du erfarenhet av att leda medarbetare är det meriterande. För att trivas i rollen har du en god förmåga att hålla en jämn och hög servicenivå och du har en god analytisk förmåga.

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som Underhållsledare är ett konsultuppdrag med tillsättning i januari. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".
1. Första steget i vår rekryteringsprocess är en personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via Tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Underhållsledare, dokumentation,Projektledare, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Projektledare, Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 6 feb (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.