Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Truckförare till lager i Arlandastad

Truckförare till lager i Arlandastad

Har du ett till två års erfarenhet av Lagerarbete och Truckkörning? Trivs du med att arbeta i högt tempo, är noggrann och har erfarenhet av att jobba på ett höglager. Då är uppdraget som Truckförare på ett lager i Arlandastad något för dig!

Om arbetet
I din roll som truckförare kommer du arbeta på ett lager i Arlandastad. I det dagliga arbetet så kommer dina främsta verktyg vara skjutstativstruck och du som söker kommer framförallt arbeta med truckkörning. Viktigt för tjänsten är att du som söker har ett till två års erfarenhet av att köra skjutstativstruck samt att innehar truckbehörigheterna A1-4 samt B1-4. Arbetspassen är framför allt förlagda på vardagar och arbetstiderna kommer att vara 06:00-15:00

Om dig
För att trivas i rollen ser vi gärna att du är stresstålig, ordningsam samt ansvarstagande. Viktigt är också att du trivs och kan arbeta varierande arbetstider. som person ser vi gärna att du är social, driven och trivs med monotona arbetsmoment och rutinstyrda arbetsuppgifter. Är du dessutom noggrann och arbetsam så kommer du snabbt komma in i arbetet.

Viktigt för tjänsten
  • Ett till två års erfarenhet av Skjutstativstruck
  • Att du innehar truckbehörigheterna A1-4 och B1-4
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Om anställningen
Tjänsten som Truckförare är ett konsultuppdrag med tillsättning snarast möjligt. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden. Tjänsten är på heltid och för rätt person finns stora chanser till förlängning.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.
Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marcus Berg på 073-684 70 97.
Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 15 dec (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.