Truckförare till läkemedelsföretag

Truckförare till läkemedelsföretag

Vi söker en erfaren truckförare med B-körkort till vår kund i Uppsala. Har du erfarenhet av lastning och lossning? Då har vi på Adecco uppdraget för dig med start omgående!

Om tjänsten
Dina arbetsuppgifter kommer bestå av truckkörning, lageruppgifter samt plock och pack. Tjänsten är 2-skift och ska tillsättas omgående och sträcker sig till slutet av september 2018.

I din roll som Truckförare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Dokumentera i datasystem
  • Materialhantering
  • Truckkörning
  • Lageruppgifter
Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning, gärna ett till två års erfarenhet av truckkörning och vana av att arbeta på lager. För att vara aktuell i tjänsten ska du inneha truckkort A+B. För att trivas i rollen ser vi gärna att du är stresstålig, ordningsam och ansvarstagande. Viktigt är också att du trivs och kan arbeta varierande arbetstider. Som person ser vi gärna att du är social, driven och trivs med och rutinstyrda arbetsuppgifter.

Viktigt för tjänsten
  • Ett till två års erfarenhet av truckkörning
  • Att du innehar truckkort A+B
  • B-körkort
Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder.

Om anställningen
Tjänsten som truckförare är ett konsultuppdrag med start omgående.

Timlönen är alltid minst enligt de avtal som gäller på arbetsmarknaden. Semesterersättning tillkommer och betalas ut i samband med lönen. Vid arbete under kvällar, helger och nätter tillkommer OB-tillägg enligt rådande kollektivavtal.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Malin Hammarling. malin.hammarling@adecco.se, 018-653300

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Truckförare, Läkemedelsföretag, Uppsala, Adecco,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 13 juli (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.