Tekniskoperatör med logistikinriktning till Lignin Industries

Tekniskoperatör med logistikinriktning till Lignin Industries

Lignin Industries är innovationsföretaget med målet att helt ersätta fossila plaster med nedbrytbara biobaserade material. Adecco söker nu till dem en Teknisk/mekanisk operatör med kunskap om transporter och godshantering för att axla en nyckelpersonsroll i deras fortsatta tillväxt i Knivsta!

Om tjänsten

Adecco söker en teknisk/mekanisk operatör med kunskap om transporter och godshantering. Detta är ett konsultuppdrag där du kommer att vara anställd av Adecco och arbeta som konsult hos Lignin Industries. Starten kommer vara omgående med hänsyn till eventuell uppsägningstid. För rätt person är det stor möjlighet att detta kommer att leda till en anställning hos kunden.
Som teknisk/mekanisk operatör kommer du att jobba med den dagliga driften av processanläggningen och våra labbmaskiner. Som teknisk/mekanisk operatör kommer du att styra och hantera produktionsmaterial enligt anvisningar/recept samt köra fram råmaterial och andra produkter med truck och ta ut prover för analys. Du kommer även vara noga med loggning och rapportering av processdata. Som operatör med inriktning mot logistik och godshantering kommer du också att arbeta med leveranser till och från anläggningen.

Om dig
Vi ser gärna att du har minst några års arbetslivserfarenhet som exempelvis operatör inom kemi/process-industri. För att lyckas i rollen krävs det att du är metodisk och noggrann, är en "doer" som tänker proaktivt . Du är en tekniker som kan meka med maskiner och är bekväm med att kommunicera med leverantörer på engelska. Det krävs att du har körkort och det är meriterande om du dessutom har truckkort, varit skyddsombud eller är utbildad inom hjärt- och lungräddning.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Aziza Mehho, aziza.mehho@adecco.se, 010-173 73 00
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Processoperatör, Uppsala, Logistik, Lignin Industries,processindustri, Adecco,
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 27 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.