Supply Chain Planner (Batch size optimization)

Supply Chain Planner (Batch size optimization)

Vår kund är idag världens största, självständiga globala dermatologiföretag. De närmsta kommande åren kommer kunden att göra stora investeringar och satsningar på verksamheten i Uppsala. Adeccos samarbete med kunden sträcker sig många år tillbaka och nu finns en fantastisk chans för dig att vara med vår kunds spännande expansionsresa.

Om tjänsten
I rollen som Supply Chain Planner kommer du utifrån ett "end to end" perspektiv ta fram processer för hur vår kund i Uppsala ska jobba med att optimera produktionens batchstorlekar. I den övergripande processen kommer du att beakta produktionens effektivitet, effektivitet i övrig organisation (Planering, QA release etc), lagerbindning, servicenivå mot marknad etc. Målet är att hitta processer som tar vår kunds produktion från relativt små batchstorlekar till en mer storskalig och effektiv produktion genom mindre ställ och större batchstorlekar.
Du ansvarar att på egen hand driva arbetet framåt, med support och stöd från specialister och chefer i organisationen samt har löpande kontakt med stora delar inom operations hos vår kund och säkerställer att regelbundna avstämningsmöten sker med berörda parter.

Tjänsten är ett långsiktigt konsultuppdrag med start omgående. Uppdraget förväntas pågå minst fram till juni 2021 med goda möjligheter till förlängning.

Om dig
Vi söker dig med bred erfarenhet av att jobba med produktion, planering och effektivisering inom life science. För att lyckas i rollen ser vi att du har 4-8 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är van att arbeta självständigt.
Då uppdraget innebär många kontakter är det viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Du talar och skriver flytande svenska och engelska, samt är van vid att hålla presentationer på båda språken.

Kontaktuppgifter
Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Anette Eriksson via anette.eriksson@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 9 dec 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.