Studenter till livsmedelsbutik

Studenter till livsmedelsbutik

Om tjänsten
Som butiksmedarbetare kommer du främst att arbeta i kassan på en stor livsmedelsbutik i Uppsala. Andra arbetsuppgifter kan förekomma som till exempel varuplock, prismärkning m.m. Den huvudsakliga sysslan kommer att vara kassaarbete. Passen kommer att vara fördelade under butikens öppttider som är 8-22.

Vi ser gärna att du kan arbeta minst 3 vardagar i veckan då det är där behovet är som störst.

Om dig
Du ger god service samtidigt som ditt snabba och effektiva arbetssätt kommer väl till pass. Har du tidigare vana av att sitta i en kassa kommer du känna igen dig och ha goda förutsättningar för att trivas! Varje kund ska få ett trevligt och varmt avslut på sitt besök och ditt arbete kommer vara en viktig del i att uppnå detta. Du är en social och flexibel person med erfarenhet av självständigt, serviceinriktat arbete med eget ansvar. Du har lätt för att skapa kontakt med olika typer av människor, har en god planeringsförmåga, ett sinne för detaljer och ett professionellt förhållningssätt. Vi värdesätter också att du är punktlig, prestigelös och inte rädd för att hugga i när det behövs.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, Adecco, student, Uppsala, extrajobb, butik, kassa
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Hotell & Restaurang
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 8 feb 2020 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.