Studenter sökes för extraarbete inom revision hos PwC

Studenter sökes för extraarbete inom revision hos PwC

Adecco söker nu studenter som vill arbeta extra som revisorsassistent hos PwC i Uppsala!

Är du ekonomistudent och har ett intresse för företagande och vill bidra till ett hållbart samhälle? Är din drivkraft att hela tiden utvecklas och få möjlighet att bygga förtroendefulla relationer i mötet med kunder och kollegor? Funderar du på hur digitalisering påverkar och bidrar till den spännande utveckling som pågår inom revisionsbranschen? Då är ett extrajobb som revisorsassistent perfekt för dig!

Om kunden
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 276 000 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 36 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. De finns på 33 orter och har 2 900 medarbetare.

Om uppdraget
Som revissionsassistent på PWC kommer du att ingå i en studentpool i Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av specifika och standardiserade arbetsmoment. Det kan t.ex. vara insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna samt övrig administration. Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag.

I din roll som timanställd student kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Vara behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från revisionsteam.
  • Ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer.
  • Stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning.
Detta är ett konsultuppdrag via oss på Adecco, vilket innebär att du kommer få en timanställning i Adecco Student. Uppdraget beräknas starta under våren 2023. För att ingå i den här studentpoolen krävs det att du kan arbeta minst 2 dagar/vecka under de mest intensiva perioderna på PwC:s kontor i Uppsala.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och prestigelös. Här krävs även stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför ditt eget. Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet inom arbete med administration. Vi ser gärna att du är studerande på universitetsnivå och söker en chans att utvecklas inom revisionsbranschen. Det viktigaste är att du är flexibel med din tillgänglighet eftersom du kan bli inringd med kort varsel. Vi önskar också att du kan arbeta åtminstone 2-3 terminer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • Arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Intresserad av arbete vid sidan av studierna under minst 12 månader framåt
  • Kan arbeta minst 2 dagar/vecka under de mest intensiva perioderna
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: aziza.mehho@adecco.se via Adecco 010-173 73 00.
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se
OBS! Vi tar inte emot ansökningar via mail!

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Student. Revision. Ekonomi. PwC. Studentjobb. Adecco. Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.