Studenter sökes för extraarbete inom revision hos PwC

Studenter sökes för extraarbete inom revision hos PwC

Om tjänsten
Tjänsten innebär att du kommer ingå i en studentpool för arbete på PwC i Uppsala. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av specifika och standardiserade arbetsmoment. Det kan t.ex. vara insamling av information, bearbetning av kundmaterial från revisorerna samt övrig administration.
Du kommer att vara behjälplig i alla kundsegment inom PwC Sverige, allt från små entreprenörsdrivna bolag till några av Sveriges allra största företag.

I din roll som timanställd student kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Vara behjälplig i den löpande hanteringen av beställda tjänster från revisionsteam
  • Ge snabb och kvalitativ service till beställande revisorer
  • Stötta kollegorna under perioder med högre arbetsbelastning
Tjänsten är ett konsultuppdrag från v.1 2022 med planerad utbildningsstart i oktober-november. För att ingå i den här studentpoolen krävs det att du kan arbeta minst 2 dagar/vecka de mest intensiva perioderna. Uppdraget innebär arbete på PwC:s kontor i Uppsala. Du får en timanställning i Adecco Student.

Om dig
Vi söker dig som är nyfiken, flexibel och prestigelös. Här krävs även stresstålighet och en förmåga att kunna prioritera och hantera olika arbetsmoment utan att tumma på noggrannhet och kvalitet. Det är viktigt att du är en lagspelare och att du sätter gruppens gemensamma resultat framför ditt eget.
Vi söker dig som har avklarad gymnasieutbildning inom ekonomi, alternativt arbetslivserfarenhet inom arbete med administration. Vi ser gärna att du är studerande på universitetsnivå och söker en chans att utvecklas inom revisionsbranschen. Det viktigaste är att du är flexibel med din tillgänglighet eftersom du kan bli inringd med kort varsel. Vi önskar också att du kan arbeta åtminstone 2-3 terminer.

Viktigt för tjänsten är:
  • Van PC användare och behärskar Officepaketet främst Excel
  • Arbetar självständigt och ansvarsfullt
  • Arbetsinsatsen är strukturerad, analytisk och noggrann
  • Flytande engelska och svenska i både tal och skrift
  • Intresserad av arbete vid sidan av studierna under minst 12 månader framåt
  • Kan arbeta minst 2 dagar/vecka under de mest intensiva perioderna
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om PwC
PwC Sverige ingår i det globala PwC-nätverket som finns i 157 länder och har cirka 276 000 medarbetare. I Sverige är PwC marknadsledande inom revision, redovisning, skatte- och affärsrådgivning. De har cirka 36 000 kunder som består av globala företag, stora företag och organisationer, små och medelstora företag och offentlig sektor. De finns på 33 orter och har 2 900 medarbetare.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:
Aziza Mehho via aziza.mehho@adecco.se
Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Student. Revision. Ekonomi. PwC. Studentjobb. Adecco. Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 3 okt 2021 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.