Sjöspeditör till vår kund i Märsta

Sjöspeditör till vår kund i Märsta

Vi söker en sjöspeditör till ett sommarvikariat.

Om tjänsten
Som sjöspeditör kommer du ha daglig kontakt med våra kunder och alltid sätta dem i fokus. Ta emot, planera och hantera bokningar.
Du kommer även ansvara för att:
 • förebereda och ansvara för nödvändiga export eller import dokument mot kund och myndigheter
 • identifiera avvikelser och risker, lösa dem samt kommunicera till berörd part
 • hålla god dialog med interna och externa kunder
 • ha kontakt med leverantörer
 • administrativa kontorsuppgifter
Om dig
Vi söker dig som tycker om att jobba i grupp, men också kan jobba självständigt och ta egna initiativ. Du är noggrann och strukturerad.
Viktigt för tjänsten är:
 • har kunskap och erfarenhet av spedition, erfarenhet av sjöspedition export eller import är meriterande
 • vill jobba med service och är lyhörd för våra kunders önskemål
 • har goda IT-kunskaper och erfarenhet att jobba med system som stödjer transporten
 • har goda kunskaper i Microsoft Office (Word/Excel/Outlook)
 • tycker om att jobba i grupp men kan också jobba självständigt och ta egna initiativ
 • är noggrann och strukturerad
 • talar och skriver flytande svenska och engelska
Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Att vara ambulerande konsult innebär att man blir anställd av oss Adecco för att utföra arbete i kundföretag och vars arbetsplats, arbetstid och arbetsuppgifter sålunda kan variera inom ett överenskommet tjänstgöringsområde.

Om anställningen
Tjänsten som sjöspeditör är ett konsultuppdrag med start i juni och beräknas pågå till augusti 2019. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan
Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.

Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
Vänligen notera att vi i vissa av våra processer även använder videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Sjöspeditör, speditör, Adecco, Uppsala
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 4 maj 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.