Revisorsassistent till Folkesson

Revisorsassistent till Folkesson

Vi söker dig som är inne i slutskedet av din högskoleutbildning inom ekonomi och vill jobba extra som revisorsassistent hos Folkesson i Uppsala.

Om Folkesson
Folkesson är en fristående regional byrå. Vi utvecklar företag genom att ge råd, revision och ekonomitjänster med hög kvalitet, individuellt anpassade till kundernas behov. Byrån har idag 50 medarbetare med kontor i Uppsala, Tierp och Enköping. Folkesson är en stark partner till företag och organisationer - tillräckligt stor för att ha bred och djup kompetens - tillräckligt liten för att vara personlig och flexibel. Läs mer på folkessonab.se.

Om tjänsten
I rollen som revisorsassistent kommer du att revidera kundernas räkenskaper, förvaltning samt förbereda underlag för påskrivande revisor. Du arbetar även med bokslut, årsredovisningar och deklarationer. Vi jobbar aktivt tillsammans för att hjälpa våra kunder att driva och utveckla sina företag. Tjänsten är inledningsvis deltid (vid sidan av studier), och för rätt person kommer den att övergå till en heltidsanställning.

Om dig
Du är en prestigelös, självgående, hjälpsam och glad person som har lätt för att samarbeta. Du ska kunna skapa och vårda goda relationer med våra kunder vilket är centralt i vårt sätt att arbeta. Du är noggrann och strukturerad och har en helhetssyn på arbetsprocessen. Du tar för dig och vågar ta ansvar. Har du vana att arbeta mot uppsatta deadlines och med digitaliserade processer, ser vi det som en fördel.

Om anställningen
Som student hos oss på Adecco ser vi att du kan jobba minst 2 gånger i veckan. Du får en anställning i Adecco Student AB. Vi erbjuder extrajobb för dig som är studerande, pensionär eller av någon annan anledning vill arbeta extra.
Du får ett ramavtal i Adecco Student AB.

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att registrera dig via formuläret nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Första steget i vår rekryteringsprocess är att du kommer få ett eller flera tester skickade till din e-mail. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord, revisorsassistent, ekonomi, Uppsala, Adecco
Mer info
Område Uppsala stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Revision, Administration, Assistent
Typ av anställning Deltid, Extrajobb, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 26 mars (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.